Ο Κάστρο έριξε τον Παναιτωλικό στο... πηγάδι

Χάρη σε γκολ του Κάστρο στο 23ο λεπτό, η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στα "Πηγάδια" και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Σημαντικό βήμα για την πεντάδα οι Ακρίτες.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας (1-0) κόντρα στον Παναιτωλικό πανηγύρισε στην έδρα της η Ξάνθη χάρη στο... χρυσό γκολ του Κάστρο.

Μπορεί οι Ακρίτες να μην είχαν του κόσμου τις ευκαιρίες, αλλά ήταν πιο αποτελεσματικοί και κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στο 23' με τον Κάστρο να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να νικάει τον Κυριακίδη.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα, που τις τελευταίες αγωνιστικές έκαναν όνειρα μέχρι και για τετράδα, γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα και πλέον τα κεφάλια χαμήλωσαν. Από την άλλη, οι Ακρίτες με τη νίκη αυτή έμειναν μόνοι στην πέμπτη θέση και δικαίως έχουν στόχο την Ευρώπη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Σιλά, Μεχία, Ντε Λούκας (78' Καμαρά), Ντουρίτσκοβιτς (58' Λουσέρο), Μπρίτο (74' Γέντρισεκ), Τριάδης, Κάστρο

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας):Κυριακίδης, Μιχάι, Σοάρες Άργκους, Μαρινάκης, Τσοκάνης (73' Γιαννιώτης), Μπεχαράνο (79' Γουίλιαν Μπαρμπόσα), Μοράρ, Χόρχε Ντίας, Φάρλεϊ Ρόσα, Ιταμπέλ (46' Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK