Ο Κελαϊφί αναφέρθηκε σε μυστική συμφωνία με τον Εμπαπέ και πάγωσε τους πάντες

Στο RMC Sport μίλησε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει μία συμφωνία μεταξύ αυτού και του Κιλιάν Εμπαπέ η οποία εξασφαλίζει όλες τις πλευρές αλλά δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί.

Ο Κελαϊφί αναφέρθηκε σε μυστική συμφωνία με τον Εμπαπέ και πάγωσε τους πάντες
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί AP

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια σε άλλη μία μεταγραφική περίοδο αναφορικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τη Ρεάλ και αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τα δεδομένα στην υπόθεση Εμπαπέ ρωτήθηκε και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σ' αυτόν και τον Γάλλο σταρ που καλύπτει και τις δύο πλευρές αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψει.

"...Έχω μία συμφωνία κυρίων με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Είναι ανάμεσα στον Κιλιάν και σε εμένα οπότε δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι σχετικά με λεφτά ή οτιδήποτε άλλο. Έχω μία καλή σχέση μ'αυτόν. Αλλά αυτή η συμφωνία είναι μεταξύ μας και θα παραμείνει μεταξύ μας..."

Θυμίζουμε πως δημοσίευμα του καλοκαιριού ήθελε τους δύο άνδρες να έχουν συμφωνήσει να μην λάβει ο Κιλιάν τη ρήτρα πίστης στην ομάδα ύψους 100.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του με το αντάλλαγμα να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τι κάνουν οι Σαουδάραβες; Τα ποσά που προσφέρουν σε παίκτες μέσω ιστοσελίδας για να τους φέρουν στην γ' κατηγορία

Χαμός για μια υπογραφή! Μπάγερν και Τότεναμ μάχονται για τον στόπερ αποκάλυψη

Η Παρί αφήνει στον πάγο τον ηγέτη της Νιούκαστλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK