Ο Κιλιάν ΕμΜπαπέ έβαψε τα μαλλιά του μπλε και όχι επειδή ίσως πάει στη Ρεάλ

Ο Κιλιάν ΕμΜπαπέ παρουσίασε τα θαλασσί μαλλιά του ανήμερα του αγώνα με την Λοριάν, όπου σκόραρε και επέτρεψε στην Παρί να πλησιάσει την πρωτοπόρο (στη Γαλλία) Λιόν στον ένα βαθμό. Την ίδια ημέρα, η 'As' αποκάλυψε πώς η Μπαρτσελόνα μπορεί να βοηθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει τον 21χρονο δικό της.

Ο Κιλιάν ΕμΜπαμπέ στο 'λανσάρισμα' του νέου hairstyle, στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λοριάν, την Τετάρτη 16/12. Ο 21χρονος 'άνοιξε' το σκορ από τα έντεκα βήματα.
Ο Κιλιάν ΕμΜπαμπέ στο 'λανσάρισμα' του νέου hairstyle, στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λοριάν, την Τετάρτη 16/12. Ο 21χρονος 'άνοιξε' το σκορ από τα έντεκα βήματα. AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ξέρεις πώς είναι οι γυναίκες. Όταν δεν νιώθουν καλά -κυρίως όταν έχει συμβεί κάτι, όπως ένας χωρισμός-, καταφεύγουν στην ανανέωση του look τους, σε μια απόπειρα να ανανεώσουν και τη ψυχολογία τους. Ας είμαστε όμως, ειλικρινείς. Οι γυναίκες έχουν 'χρεωθεί' μεν, αυτήν την τακτική, εν τούτοις στους ιδιαίτερους καιρούς που ζούμε αποδεικνύεται περίτρανα πως όλοι την υιοθετούν -μπας και δουν προκοπή. Τώρα, ήλθε η ώρα να σου δείξω πώς ξεκίνησε η Τετάρτη 16/12 για τον Κιλιάν ΕμΜπαμπέ.

Η φωτογραφία που 'δημοσίευσε' στο λογαριασμό του στο Instagram, τον οποίον ειρήσθω εν παρόδω 'ακολουθούν' 45.500.000 άνθρωποι, αποκάλυψε τα μπλε (θες να πούμε θαλασσί;) μαλλιά, που όπως σχολίασαν αρκετοί 'ταίριαζαν' με τα Nike sneakers που φορούσε. Αφότου έχασε τρία ματς στην εκκίνηση της σεζόν, λόγω Covid-19 (ήταν θετικός), είχε να αντιμετωπίσει και κάτι θέματα με το μηρό. Από τα 21 παιχνίδι που έχει δώσει στην τρέχουσα σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν, έχασε συνολικά πέντε, χωρίς να 'κόψει' κάτι από την παραγωγικότητα του όταν εμφανιζόταν εντός των τεσσάρων γραμμών (13 γκολ και 8 ασίστ -μόλις 2 γκολ και 1 τελική πάσα στο UEFA Champions League). Παρ' όλα αυτά, το 'σταμάτα-ξεκίνα', οι θεραπείες και ο νέος τραυματισμός του Νεϊμάρ δεν επιτρέπουν στο μυαλό του πρώτου σκόρερ της Γαλλίας (με 1 γκολ σε κάθε 63 λεπτά συμμετοχής) να ηρεμήσει, όπως η παρέα του προσπαθεί να βρει τη σωστή πορεία στη Ligue 1.

Παρεμπιπτόντως, το τελευταίο γκολ το σκόραρε από την άσπρη βούλα (μετά το φάουλ του Γκραβιγιόν) στο παιχνίδι της Τετάρτης 16/1 με τη Λοριάν (2-0), όπως οι Παριζιάνοι κυνηγούν τη Λιόν για να τις 'κλέψουν' την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Παρεμπιπτόντως, οι 'λιονέ' αρκέστηκαν στον ένα βαθμό με την Μπρεστ (2-2) και είδαν τους πρωταθλητές να τους πλησιάζουν στον ένα βαθμό, με το τέλος της 15ης αγωνιστικής.

Σύμφωνα με το Statsdufoot έγινε ο πρώτος Γάλλος παίκτης που έχει σημειώσει 91 τέρματα, σε πέντε κορυφαίες λίγκες πριν 'κλείσει' τα 25, μετά τον Γιανίκ Στοπιρά -το Δεκέμβρη του 1985. Σημείωσε και ότι η Τετάρτη 16/12 ήταν γενικά, μια καλή μέρα για τους περισσότερους εκ των κορυφαίων σκόρερ των καλύτερων λιγκών, καθώς πρόσθεσαν άλλο ένα τεμάχιο στη 'σούμα' (Λεβαντόφσκι 13, Κάλβερτ-Λιούιν 11, Βάρντι 10, Σαλάχ 10, Χιουνγκ-Μιν 10, Ρονάλντο 10, ΕμΜπαμπέ 10, Λουκάκου 9, Κέιν 9).

Ας επιστρέψουμε όμως, στον 21χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της PSG, Νασέρ αλ-Κελαϊφί έχει μπει στη διαδικασία συζητήσεων, ώστε να παραμείνει στο Parc des Princes και μετά το 2022. Δηλαδή, οι Παριζιάνοι είχαν να του προσφέρουν κάτι που δεν υπήρχε στα προηγούμενα συμβόλαια που του παρουσίασαν -πριν ακούσουν το 'ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω'. Ο Θανάσης Κρεκούκιας είχε εξηγήσει πως οφείλονταν στη θέληση του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης -εξ ου και περπάτησε στο δρόμο που είχαν 'στρώσει' οι Ζιντάν, Ρονάλντο και Κριστιάνο.

Προφανώς και οι Blancos τον θέλουν, με τους 'μελετητές' των κινήσεων που έχουν κάνει τελευταία, να καταλήγουν στο ότι η προσοχή με την οποία σπατάλησαν το ευρώ είχε να κάνει με τη συγκέντρωση χρημάτων που μπορούν να κάνουν εφικτή τη μεταγραφή του παιδιού αυτού.

Ανήμερα των μπλε μαλλιών του ΕμΜπαμπέ η 'As' δημοσίευσε ένα πολύ ενδιαφέρον twist που έχει να κάνει με το πώς μπορεί να καταλήξει ο παίκτης στους 'μερένγκες'. “Η Μπαρτσελόνα μπορεί να τους βοηθήσει να τον πάρουν, αν αποκλείσει την Παρί στους '16' του UEFA Champions League και τους υποχρεώσει σε μια ακόμα αποτυχημένη σεζόν στην Ευρώπη”.

Το αφεντικό της Παρί επέμεινε πως ο Γάλλος θέλει να μείνει στην ομάδα -όπως και ο Νεϊμάρ, ο οποίος είναι εκτός με τον 14ο τραυματισμό, σε 3 χρόνια. Δεν έπεισε, αφού πέραν των απανωτών 'όχι' που έχουν προηγηθεί, οι πληροφορίες θέλουν και τη Λίβερπουλ να διεκδικεί το δικαίωμα της στην απόκτηση του ΕμΜπαμπέ. Ήταν μεταξύ αυτών που τον 'κυνηγούσαν' και το 2017, μετά τη σεζόν στη Μονακό που τον έκανε 'Golden Boy'. Αλλά είχε χάσει τη 'μάχη', γιατί δεν μπορούσε καν να πλησιάσει στα λεφτά των Γάλλων.

Η Equipe ήταν αυτή που αποκάλυψε πως όχι μόνο τον θέλουν οι πρωταθλητές Αγγλίας, αλλά και ότι ο Γιούργκεν Κλοπ επιχειρεί προσωπικά (και τακτικά), να πείσει τον νεαρό για τους λόγους που υπάρχουν ώστε να μετακομίσει στο Anfield. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως 'ο Κιλιάν γοητεύτηκε από τον ενθουσιασμό και την ευφράδεια του Κλοπ', ο οποίος μετά δήλωσε δημοσίως (μέσω του RMC Sport) πως “τον λατρεύω. Είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά και πολύ καλό παιδί. Όλοι τον ξέρουν από όταν ήταν 16, 17, όταν εντυπωσίασε με τις 'μικρές' ομάδες της Μονακό. Τον είχα δει σε video να καταστρέφει τις αντίπαλες άμυνες, όταν ήταν 17. Το επίπεδο της συνέπειας του είναι απίστευτο, για την ηλικία του. Είναι εξαιρετικός, κάτι που είναι ξεκάθαρο. Έχει δείξει ότι έχει τα βασικά και ξέρει τι κάνει”.

Ο πατέρας του παίκτη, Ουίλφρεντ τοποθετήθηκε επί του θέματος και είπε ότι 'ο γιος μου είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να δεσμευθεί, με νέους όρους, με την Παρί'. Πέραν τούτου δεν είχε κάτι άλλο να πει, αφού 'ο Κιλιάν δεν 'μπλέκει' έως ότου μπουν στο τελικό στάδιο οι υποθέσεις που τον αφορούν, γιατί δεν θέλουμε να τον αποσυντονίσουμε. Έχει μια δουλειά να κάνει'.

Τον είχαν ήδη ενοχλήσει από το COPA 90, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ που ετοίμασαν με τίτλο '93 Famille' -μαζί με τον κολοσσό EA Sports. Σε αυτό ο ΕμΜπαμπέ μίλησε για τη ζωή του και την οικογένεια του και μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι "παίρνουμε όλες τις αποφάσεις που με αφορούν μαζί, ως οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που με ώθησε ψηλά και μου επέτρεψε να είμαι αυτός που είμαι σήμερα. Χωρίς τους γονείς μου τίποτα θα ήταν αδύνατο, γιατί κάποιες φορές περνάς δύσκολα και σε τότε χρειάζεσαι ανθρώπους δίπλα σου. Οι γονείς μου ήταν πάντα εκεί για εμένα, για να μου δείχνουν το σωστό δρόμο. Είμαι τυχερός που τους έχω”. Και όταν έλθει η ώρα θα αποφασίσουν όλοι μαζί για την επόμενη κίνηση. Μάλλον δεν είναι τώρα αυτή η ώρα -μάλλον θα φτάσει μετά τα ματς με την 'Μπάρσα'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK