Ο Κλοπ "έφαγε" ξανά τον Στάριτζ

Για τον Κλοπ δεν υπάρχει χώρος για τον Ντάνιελ Στάριτζ στην Λίβερπουλ, γι 'αυτό και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

England's Daniel Sturridge sits on the pitch during the World Cup Group F qualifying soccer match between Slovenia and England, at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
England's Daniel Sturridge sits on the pitch during the World Cup Group F qualifying soccer match between Slovenia and England, at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) ΑΡ

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι ο Ντάνιελ Στάριτζ να κουνήσει ξανά "μαντήλι" απ' την Λίβερπουλ.

Άλλο που δεν ήθελε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν έβλεπε ούτε με το κιάλι τον... εύθραυστο Άγγλο επιθετικό με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ της Λίβερπουλ για τον Στάριτζ και ο Γερμανός τεχνικός του το έδειξε έμπρακτα την περσινή σεζόν στέλνοντάς τον δανεικό για ένα εξάμηνο στην Γουέστ Μπρομ.

Το ίδιο στόρι αναμένεται να επαναληφθεί και φέτος μόνο που ετούτη τη φορά θα αλλάξει χώρα και παραστάσεις αφού σύμφωνα με τα ξένα Μέσα βρίσκεται μια ανάσα απ' την μετακίνησή του στην Σεβίλλη.

Έτσι, και οι δυο πλευρές θα είναι ευχαριστημένες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK