"O Κλοπ είναι ένας άχαρος loser", η αντίδραση του Γερμανού και το σχόλιο δημοσιογράφου

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει και πολλούς λόγους για να χαίρεται μετά την ήττα- αποκλεισμό από την Γιουνάιτεντ και σίγουρα τα σχόλια των δημοσιογράφων δεν βοηθούν ιδιαιτέρως...

Liverpool's manager Jurgen Klopp yells during the FA Cup quarterfinal soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Αλλιώς τα είχε φανταστεί ο Γιούργκεν Κλοπ και αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα εν τέλει για την Λίβερπουλ. Η ήττα για την πλειοψηφία των φιλάθλων ήταν απρόσμενη και η απογοήτευση είναι μεγάλη, αφού στην τελευταία χρονιά του Κλοπ η Λίβερπουλ δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Ο Γερμανός προπονητής βρέθηκε σε άσχημη διάθεση μετά τον αποκλεισμό με 4-3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κλοπ ξέσπασε σε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης μετά το παιχνίδι, αφού δεν του άρεσε μία από τις ερωτήσεις. Η συμπεριφορά του τεχνικού της Λίβερπουλ εκτός γηπέδου δεν άρεσε καθόλου στον γνωστό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, ο οποίος στο Χ (πρώην Tweeter) επέκρινε τον 56χρονο γράφοντας: "Ο Κλοπ είναι ένας άχαρος Loser".

Συγκεκριμένα, ο ερώτηση που έγινε στο Κλόπ ήταν η εξής: "Κανονικά η ένταση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού σας. Πώς γίνεται λοιπόν να έγινε τόσο δύσκολο στην παράταση;" Ο Κλοπ αντέτεινε λέγοντας ότι ήταν μια "χαζή" ερώτηση. Στη συνέχεια, μετά από μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα, ο δημοσιογράφος επιχειρεί να κάνει άλλη μια ερώτηση, αλλά ο προπονητής της Λίβερπουλ διέκοψε, λέγοντας: "Έλα τώρα, προφανώς δεν είσαι σε καλή κατάσταση" και ο Γερμανός αποχώρησε.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ και φυσικά ο ίδιος ο προπονητής των "Reds" ήθελαν να βρεθούν στο εμβληματικό Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας που θα ήταν το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Γερμανού στην Αγγλία. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ όμως εξακολουθεί να διεκδικεί την κατάκτηση της Premier League φέτος και το Uefa Europa League, επομένως η άμεση ανασυγκρότηση είναι απαραίτητη για τις δύσκολες μάχες που έρχονται.

Διαβάστε περισσότερα

Έχει τα νούμερα του Εμπαπέ, έχει την ίδια ηλικία και όλη η ποδοσφαιρική elite κοιτά το πορτοφόλι της

Οι Γερμανοί πάνε για το μπαμ με τρομερό παίκτη από την εσωστρεφή αγωνιστικά Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK