Οι Γερμανοί πάνε για το μπαμ με τρομερό παίκτη από την εσωστρεφή αγωνιστικά Γιουβέντους

Η ομάδα από το Τορίνο ενδεχομένως θα αποχωριστεί το καλοκαίρι τον παίκτη της, προχωρά με αστάθεια το σύνολο του Αλέγκρι.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 22, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
(AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο διεθνής παίκτης των Ηνωμένων Πολιτειών δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ιταλία μόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη η επέκτασή του, η Γιουβέντους μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή από το να αναγκαστεί να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία.

Οι επιδόσεις του ΜακΚένι φαίνεται ότι προσελκύουν βλέμματα από μακριά, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ και Άρσεναλ να εξετάζουν διακριτικά. Υποστηρίζεται επίσης πως ο ΜακΚένι έχει μνηστήρες στη Γερμανία, με τις Λειψία και Ντόρτμουντ να παρακολουθούν έντονα την περίπτωσή του. Η Γιουβέντους εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο Αμερικάνος μπορεί να πειστεί να υπογράψει νέους όρους, αφού η αγωνιστική του συνεισφορά αναδεικνύεται στην τρέχουσα περίοδο, με τον ίδιο να καλύπτει πολλούς διαφορετικούς ρόλους για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και στα δύο άκρα του γηπέδου.

Παρόλα αυτά, μία καλή πρόταση από ομάδα των υπόλοιπων top 4 πρωταθλημάτων θα μπορούσε να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη. Ο μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους μετρά φέτος 28 συμμετοχές στις οποίες μοίρασε 9 ασίστ. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει σκοράρει ακόμα, ωστόσο η δημιουργικές αρετές του και τα ρήγματα που προκαλεί στις αντίπαλες άμυνες είναι εκείνες που τον καθιστούν χρήσιμο παίκτη για τον Αλέγκρι, οποίος όμως αντιμετωπίζει αγωνιστική κρίση και την αμφισβήτηση από τους φιλάθλους λόγω της αδυναμίας της ομάδας να νικά στους τελευταίους αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δέχτηκε τελικά να παλέψει με έναν από τους τρεις διάσημους YouTubers, ακολουθεί τα βήματα του Μάικ Τάισον

Έχει τα νούμερα του Εμπαπέ, έχει την ίδια ηλικία και όλη η ποδοσφαιρική elite κοιτά το πορτοφόλι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK