Ο Κλοπ μίλησε για τον Άρνε Σλοτ και το ενδεχόμενο να αναλάβει την Λίβερπουλ, εδωσε το ΟΚ

Ο Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ είναι το απόλυτο φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το ενδεχόμενο αυτό.

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates with fans at the end of the English FA Cup fifth round soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium, in Liverpool, Wednesday, Feb. 28, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ αναμένεται να μπει σε νέα εποχή στη μετά-Κλοπ εποχή με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο. Ο Ολλανδός προπονητής έχει κάνει καλές σεζόν με την Φέγενορντ και έχει ήδη μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία του να δοκιμάσει να κάτσει στην ηλεκτρική καρέκλα που αφήνει πίσω του ο Γερμανίας.

Επί της ουσίας αυτό που απομένει είναι να τα βρουν τα δύο κλαμπ και η μεταγραφή του Σλοτ να γίνει πραγματικότητα.

Για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ο Κλοπ. Ο οσονούπω πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ δεν ανοίχτηκε αλλά έδωσε εν μέρει τη συγκατάθεσή του...

"Δεν εμπλέκομαι στη διαδικασία. Αυτό που αρέσει πως εάν είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την Λίβερπουλ είναι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα του. Όλα όσα ακούω γι' αυτόν είναι πως πρόκειται για ωραίο τύπο. Εάν είναι αυτός η λύση ανυπομονώ να δω. Όλα φαίνονται ωραία..."

Ρεπορταζιακά οι Άγγλοι αναφέρουν πως ο Σλοτ τα έχει βρει σε όλα με τους Κόκκινους και το μόνο που μένει είναι βρεθεί η τιμή για να φύγει από την Ολλανδία. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία και ο τεχνικός της Φέγενορντ θα γίνει το αφεντικό στο Άνφιλντ αντί 9.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK