Ο Κομπανί θέλει παλιό του συμπαίκτη στην Μπάγερν ως αντί-Ντέιβις

Εποχή Βινσέντ Κομπανί στην Μπάγερν Μονάχου και ήδη οι Βαυαροί τρέχουν το σχεδιασμό για να επιστρέψουν στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Κομπανί θέλει παλιό του συμπαίκτη στην Μπάγερν ως αντί-Ντέιβις
Ο Βινσέντ Κομπανί COPYRIGHT 2023 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον legend Βινσέντ Κομπανί ο οποίος έχει αρχίσει την προπονητική του καριέρα και έχει συγκεντρώσει πολλά θετικά σχόλια αναφορικά με τον τρόπο που έχει επιλέξει να δουλεύει.

Μπορεί ο Βέλγος να υποβιβάστηκε με την Μπέρνλι την οποία ανέβασε αέρα στην Premier League, αλλά οι Βαυαροί δεν... φοβήθηκαν να τον εμπιστευτούν. Οπότε αφού το κλαμπ έκλεισε το θέμα του προπονητή, αρχίζει επίσημα ο σχεδιασμός της ομάδας.

Το γεγονός πως ο Αλφόνσο Ντέιβις δεδομένα θα φύγει από την Βαυαρία φέτος ή του χρόνου ως ελεύθερος έχει κινητοποιήση τους αρμόδιους να ψάξουν εναλλακτική στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Αγγλία ο Κομπανί θα ήθελε να έχει συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στη διάθεσή του.

Πρόκειται για τον Ζιντσένκο, λοιπόν, που ως παίκτης της Σίτι ήταν συμπαίκτης με τον Κομπανί και ο Βέλγος τον ξέρει εξαιρετικά καλά. Ο Ουκρανός είναι πλέον παίκτης της Άρσεναλ και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι Κανονιέρηδες σκοπεύουν ν΄ ακούσουν το ενδεχόμενο να τον πουλήσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK