Ο Κόντε διαλέγει... οικογένεια και όχι τα τρελά λεφτά της Ίντερ

Η Ίντερ επανήλθε με νέα εντυπωσιακή πρόταση προς στον Αντόνιο Κόντε για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία το καλοκαίρι όμως ο Ιταλός "φωνάζει" πως θέλει... Τσέλσι.

Ο Κόντε διαλέγει... οικογένεια και όχι τα τρελά λεφτά της Ίντερ

Η διοίκηση της Ίντερ έχει βάλει σκοπό να φτιάξει μία σούπερ ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν και να την "χτίσει" γύρω από έναν πολύ καλό προπονητή και όπως όλα δείχνουν ο "εκλεκτός" τους είναι ο Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμέρι μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, οι Μιλανέζοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για τον δελεάσουν και για αυτό το λόγο "ο Κόντε δέχτηκε πρόταση ύψους 15.000.000 ευρώ το χρόνο από την Ίντερ"!

Το ποσό πάντως αυτό δεν φαίνεται ικανό να... ζαλίσει τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, με τον ίδιο να κάνει προχωρεί σε δηλώσεις που δείχνουν ξεκάθαρη την πρόθεσή του να παραμείνει και άλλα χρόνια στον πάγκο της Τσέλσι.

"Ελπίζω η οικογένειά μου να έρθει σύντομα κοντά μου στο Λονδίνο, τους έχω ανάγκη και ελπίζω πάνω απ'όλα να μείνω για πολλά χρόνια στην Τσέλσι. Όταν αρχίζει κάποιος μία νέα περιπέτεια ο στόχος είναι να δημιουργήσει κάτι μεγάλο και σημαντικό για το σύλλογο", τόνισε ο Κόντε κατά τη βράβευσή του ως ο κορυφαίος "Λονδρέζος τεχνικός της χρονιάς", και πρόσθεσε:

"Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να μείνει για πολλά χρόνια ώστε να έχει την ευκαιρία να βελτιώσει παίκτες και να πάρει τίτλους μαζί τους. Δεν ήταν εύκολο να έρθω στην Τσέλσι και να την ανεβάσω μετά τις δυσκολίες που είχε την περασμένη σεζόν, όμως η ομάδα ανταποκρίθηκε στο μάξιμουμ, επιδεικνύοντας μέγιστο επαγγελματισμό και μέγιστη αφοσίωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK