Ο Κόντε τελείωσε και επίσημα τον Ντιέγκο Κόστα!

Με μία λιτή και απλή δήλωσε, ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά τον Ντιέγκο Κόστα, τονίζοντας πως ο Ισπανός επιθετικός έχει τελειώσει οριστικά από την Τσέλσι!

Chelsea's team manager Antonio Conte, 2nd left, talks to Chelsea's Eden Hazard, center, and Diego Costa getting ready to enter the pitch during the second half of the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 22, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Conte costa AP

Οι σχέσεις Κόντε - Κόστα έχουν κλονισθεί εδώ και αρκετούς μήνες με τον έμπειρο επιθετικό να αποτελεί ξένο σώμα. Όσο δεν παίρνει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο, οι φήμες περί ένταξης του ξανά στο ρόστερ πληθαίνουν και γι' αυτό το λόγο ο Αντόνιο Κόντε θέλησε να ξεκαθαρίσει μία και καλή το τοπίο.

Όταν δέχθηκε ερώτηση για τον Μοράτα και τον Ντιέγκο Κόστα, απάντησε: "Δεν θέλω να μιλάω για παίκτες που δεν βρίσκονται εδώ, όμως μπορώ να σας πως ένα πράγμα. Τον Γενάρη η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον παίκτη με τον μάνατζερ του.

Για μένα η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά".

Είναι δεδομένο πως ο Ιταλός δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πλέον αναζητείται ομάδα για να πάρει τον Κόστα, ο οποίος παραμένει εξαιρετικός κυνηγός.

AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK