Ο Κορμπεράν "προλαβαίνει" τον Μαρτίνς για Αγγλία

Ο Κάρλος Κορμπεράν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος προπονητής της Γουέστ Μπρομ. Στην Αγγλία γράφουν πως η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών είναι κοντά.

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Κάρλος Κορμπεράν EUROKINISSI SPORTS

Δύο παλιοί γνώριμοι του ελληνικού κοινό λόγω της θητείας τους στον Ολυμπιακό είχαν συνδέσει τα ονόματά τους με την Αγγλία. Τόσο ο Κάρλος Κορμπεράν όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς έγιναν θέμα στο Νησί ως υποψήφιοι προπονητές ομάδων εκεί.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, ο Κορμπεράν παρουσιάζεται ως φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ (σ.σ. σχετικό δημοσίευμα του bbc.com) για να αντικαταστήσει τον Στιβ Μπρους. Εάν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε ο 39χρονος προπονητής θα επιστρέψει στην Championship μετά από το πέρασμά του στην Χάντερσφιλντ.

Και ο Πορτογάλος Πέδρο Μαρτίνς όλο το προηγούμενο διάστημα γραφόταν στην Αγγλία για διάφορες ομάδες, κυρίως την Γουλβς και την Χαλ. Επί της ουσίας όμως έκατσε στο ίδιο τραπέζι κι έκανε ταξίδι στην προαναφερθείσα χώρα για να μιλήσει με την ομάδα του Δημήτρη Πέλκα, χωρίς να υπάρξει συμφωνία στο τέλος της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ικάρντι απέλυσε την Νάρα και της κόβει τη γιγάντια προμήθεια της μεταγραφής του

Η "βόμβα" στο τοπικό της Φωκίδας είναι ο Δημήτρης Σιαλμάς

"Χρυσάφι" στα πόδια των προπονητών, τα αστρονομικά ποσά που έχουν πληρωθεί για μεταγραφή κόουτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK