Ο Ικάρντι απέλυσε την Νάρα και της κόβει τη γιγάντια προμήθεια της μεταγραφής του

Η ένταση ανάμεσα στους Ικάρντι - Νάρα δεν λέει να κοπάσει. Στο νέο επεισόδιο της λατινοαμερικάνικης σαπουνόπερας οι Τούρκοι επισημαίνουν πως ο Αργεντινός δεν θέλει επ' ουδενί η ινφλουένσερ να πληρωθεί την προμήθεια της μεταγραφής του.

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Ικάρντι και Γουάντα Νάρα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Γουάντα Νάρα εκτός από σύζυγος του σταρ της στρογγυλής θέας, Μάουρο Ικάρντι εκτελούσε και χρέη μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Η δημοφιλής ινφλουένσερ φέρεται να χειρίστηκε τα πάντα στο συμβόλαιο του Ικάρντι με την Ίντερ, τη μεταγραφή του στην Παρί, όπως και τον πρόσφατο δανεισμό του στην Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με όσα γράφει το τουρκικό Μέσο, Hurriyet.com.tr, η Νάρα από το ντιλ με τους Τούρκους έχει συμφωνήσει να πληρωθεί ως εκπρόσωπος του παίκτη προμήθεια ύψους 1.000.000 ευρώ. Το τιμολόγιο η Νάρα και το κλαμπ το έχουν υπογράψει και Ικάρντι φέρεται να κάνει ό,τι μπορεί για να μην πληρωθεί η σύζυγός του.

Ο Μάουρο, σύμφωνα με τους Τούρκους, έχει κοινοποιήσει στην ομάδα του ότι απέλυσε την Γουάντα Νάρα από μάνατζέρ του οπότε είναι παράνομο να την πληρωθεί η κομίσιον.

Πρόσφατα, είχε ειπωθεί σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής ότι η Γαλατά ήταν εκνευρισμένη με τον Ικάρντι, καθώς ο παίκτης χωρίς να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια έφυγε για την πατρίδα του ώστε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με τη σύντροφό του και κυρίως για το βιντεοκλίπ που γύρισε με τον ράπερ L-Gante.

Την ίδια κιόλας μέρα, πάντως, στο βραδινό ματς της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη με την Αλάνιασπορ ο Ικάρντι σημείωσε γκολ και ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Η "βόμβα" στο τοπικό της Φωκίδας είναι ο Δημήτρης Σιαλμάς

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον διάδοχο του Μπούσκετς και είναι μπερδεμένη

Φως στο Τούνελ: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Ζιντάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK