Ο κόσμος μίλησε! Οι οπαδοί θέλουν Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Το ότι ο Βαλβέρδε "κινείται σε ρυθμούς" Μπαρτσελόνα δεν είναι άγνωστο, αφού ο Ισπανός τεχνικός είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "μπλαουγκράνα". Αυτό που δεν ήταν γνωστό, ήταν πως και ο κόσμος τον έχρισε διάδοχο του Λουίς Ενρίκε.

FC Barcelona's head manager Luis Enrique, left, smiles beside Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde during their Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Sunday, Aug. 28, 2016. FC Barcelona won the match 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's head manager Luis Enrique, left, smiles beside Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde during their Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Sunday, Aug. 28, 2016. FC Barcelona won the match 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Αν η υπόθεση του νέου προπονητή της Μπαρτσελόνα ήταν στα χέρια των οπαδών, τότε σίγουρα αυτός θα ήταν ο Βαλβέρδε!

Αυτό έδειξε και η ψηφοφορία που έκανε το ισπανικό σάιτ "SPORT", για την προτίμηση που έχει ο κόσμος για τον επόμενο τεχνικό που θέλει να δει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί την πρώτη επιλογή ανάμεσα στους άλλους υποψήφιους, συγκεντρώνοντας 41% των ψήφων, έχοντας διαφορά 11 μονάδων από τον δεύτερο Σαμπαόλι (30%).

Ακολουθούν οι Χουάν Κάρλος Ουνζουέ (βοηθός του Λουίς Ενρίκε) και ο Γάλλος Λοράντ Μπλάν, με Κούμαν και Πίτσι να συμπληρώνουν τις επιλογές. Ανάμεσα στους υποψηφίους υπάρχουν μεγάλα ονόματα, που ο Βαλβέρδε έχει αφήσει πίσω του, δείχνοντας πως η θητεία του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι παραπάνω από επιτυχημένη.

Στο Μπιλμπάο είναι δεδομένη η αποχώρηση του "Τσιγκούρι", με τις φήμες να μιλάνε ακόμα και για σκέψεις του Βαλβέρδε να περιμένει ένα χρόνο για να αναλάβει μία ομάδα της Premier League.

Ο... λαός πάντως έχει άλλες απόψεις.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

News 24/7

24MEDIA NETWORK