"Ο κόσμος να έρθει τούμπα, το γήπεδο θα γίνει"

Στο περιθώριο της εκδήλωσης του Ηλία Ατματσίδη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε με μια ατάκα - δέσμευση ότι σύντομα το όνειρο της «Αγιά Σοφιάς» θα γίνει πραγματικότητα!

"Ο κόσμος να έρθει τούμπα, το γήπεδο θα γίνει"

Στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε απόψε ο Ηλίας Ατματσίδης για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής, ο «Τίγρης» (που έδωσε το «παρών») με μια από τις ...παραδοσιακές του ατάκες υπενθύμισε ότι ο κόσμος να χαλάσει η ΑΕΚ θα επιστρέψει ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Χαρδαβέλας που προλόγισε τον Ατματσίδη, ο Μελισσανίδης στο τραπέζι με τους συνομιλητές του αναφερόμενος στο γήπεδο είπε: «Ο κόσμος να έρθει τούμπα το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια»!

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ηλίας Ατματσίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να κατέβει με το ψηφοδέλτιο του κ. Σγουρού για την Περιφέρεια: «Εδώ και χρόνια παρατηρώ τον θετικό και αξιόλογο αγώνα που κάνει στην Περιφέρεια ο κ. Σγουρός. Μου άρεσε η ιδέα να προσφέρω και εγώ ό,τι μπορώ, να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια. Ένα επιπλέον κίνητρο για μένα ήταν η καλή πρόθεση του κ. Σγουρού να βοηθήσει ώστε να πραγματοποιηθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συμμετέχω, λοιπόν, και ζητώ από όλους σας να με στηρίξετε σε αυτόν τον αγώνα που θα κάνω».

Όλη η ΑΕΚ στο πλευρό του Ατματσίδη

Εκτός από το Μελισσανίδη, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Θωμάς Μαύρος, Λύσσανδρος Γεωργαμλής, Βασίλης Τσιάρτας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, Απόστολος Κόντος. Επίσης, εκεί βρέθηκαν και αρκετοί εκπρόσωποι των συνδέσμων φίλων της «Ένωσης», καθώς και δημοσιογράφοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK