O Kωστίκος και τα παιδιά του

O Kωστίκος και τα παιδιά του
ΠΑΟΚ

Οταν ο νυν προπονητής έχει θητεύσει στη θέση του τεχνικού της Εθνικής Νέων είναι φυσικό και επόμενο να έχει στο ρόστερ σου μερικούς από τους καλύτερους 20άρηδες στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ καλείται να επενδύσει στη νέα γενιά και προς το παρόν το σχέδιο δουλεύει καλά.


1. Λάζαρος Χριστουδουλόπουλος

Ημερομηνία γέννησης:19/12/1986
Θέση: Επιθετικός

Eνα από τα παιδιά που έφερε στην Τούμπα ο Γιώργος Κωστίκος. Θεσσαλονικιός, ξέρει τι θα πει ΠΑΟΚ. Θρασύς επιθετικός με ταχύτητα και ευελιξία, που βρίσκει δίχτυα. Ο Κωστίκος τον εμπιστεύεται και ο πρώην παίκτης της ΑΣ Νεάπολης θέλει να ανταποδώσει. Προς το παρόν δείχνει ότι μπορεί.

2. Στέλιος Ηλιάδης
Ημερομηνία γέννησης: 03/06/1986
Θέση: Αμυντικός μέσος

Η μεταγραφή του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στον ΠΑΟΚ ήταν το σήριαλ του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη. Ο Δικέφαλος ήθελε τον παίκτη και τελικά ο Γιάννης Γούμενος ξόδεψε κάτι παραπάνω και τον έφερε στην Τούμπα. Πέρυσι ήταν από τους πρωταγωνιστές των Ποντίων με 26 συμμετοχές και 1 γκολ. Δίπλα στο Ζαγοράκη έχει να μάθει πολλά αλλά το ταλέντο και μία σχετική εμπειρία υπάρχουν ήδη.

3. Σωτήρης Μπαλάφας

Ημερομηνία γέννησης: 19/08/1986
Θέση: Αμυντικός μέσος

Και αυτός αποτελεί εισήγηση του Γιώργου Κωστίκου. Προέρχεται από την Αρτα και την τοπική Αναγέννηση και δείχνει ότι μπορεί να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι έπαιξε 21 ματς στη Γ’ Εθνική με την πρώην ομάδα του αν και ήταν μόλις 19 χρονών. Θα μπορούσε να προσθέσει λίγο ακόμη όγκο στο σώμα του έτσι ώστε να γίνει πιο δυνατός. Φέτος θα πάρει ευκαιρίες και αυτό είναι προς όφελός του.

4. Xoυσέιν Μουμίν
Ημερομηνία γέννησης: 24/03/1987
Θέση: Μέσος

Ο από τη Θράκη (Κομοτηνή) προερχόμενος ποδοσφαιριστής έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Παίζει δεκάρι και κρυφός επιθετικός και είναι και αρκετά γρήγορος. Βέβαια χρειάζεται δουλειά ακόμα αλλά αυτό δεν αποτελεί μειονέκτημα. Μπορεί, αν προσεχθεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ.

5. Στέλιος Μαλεζάς

Ημερομηνία γέννησης: 11/03/1985
Θέση: Μέσος

Παιδί του ΠΑΟΚ, αφού προέρχεται από τους ερασιτέχνες της ομάδας, γαλουχήθηκε στα χέρια των Μαλιούφα και Αλεξανδρίδη. Πανηγύρισε το πρωτάθλημα Νέων με την ομάδα του Δικεφάλου το 2003. Πέρυσι πέρασε τη χρονιά ως δανεικός στον Ηρόδοτο με τον οποίο είχε 30 συμμετοχές και 1 γκολ. Ξέρει που βρίσκεται και περιμένει ευκαιρίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK