Ο Κούγιας "κυνηγάει" και διαιτητή του πρωταθλήματος Κ20

Ο... διαιτητολάγνος Αλέξης Κούγιας αναζητάει τη σχέση που μπορεί να είχε η διαιτησία με τον στοιχηματισμό στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα Κ20, αφού του μπήκαν υποψίες!

Ο Κούγιας "κυνηγάει" και διαιτητή του πρωταθλήματος Κ20

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ΑΕΛ για τη συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας Κ20 στον αγώνα με τον Λεβαδειακό προκάλεσε την αντίδραση της "βυσσινί" ΠΑΕ.

Μέσω αυτής οι Θεσσαλοί έκαναν λόγο για "οργιώδη σφυρίγματα" και άφησαν υπόνοιες για στοιχηματισμό στην αναμέτρηση, προτάσσοντας ασπίδα προστασίας πάνω από τον Οδυσσέα Κλάρα τόσο για τις διαμαρτυρίες του όσο και την προσπάθειά του ν' αντισταθεί σε όλους εκείνους που επιχειρούν να τον κατευθύνουν έχοντας πάρει... προμήθεια.

" Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε σήμερα τον λογαριασμό των 3.000€ που πρέπει να πληρώσει για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Κ20 μεταξύ ΑΕΛ-Λεβαδειακού, από τον διαιτητή Ιωάννη Ντελέζο του Συνδέσμου Λάρισας.

Στον εν λόγω αγώνα ήταν παρών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα οργιώδη σφυρίγματα του συγκεκριμένου διαιτητή. Γι' αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΛ εξετάζει σοβαρά τη σχέση που μπορεί να έχει η διαιτησία του με τον στοιχηματισμό στον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιαίτερος.

Όπως είναι εξάλλου γνωστό, στο τελευταίο συμβούλιο της Super League έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για τον παράνομο και νόμιμο στοιχηματισμό στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων υποδομής της κατηγορίας, όπου παρουσιάζονται προκλητικές συμπεριφορές διαιτητών έξω από κάθε λογική, λόγω ακριβώς και της φύσης των πρωταθλημάτων αυτών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλύπτει ταυτόχρονα απόλυτα τον κ.Οδυσσέα Κλάρα, εναντίον του οποίου το τελευταίο χρονικό διάστημα, από γνωστά σκουπίδια του περιβάλλοντος του λαρισινού ποδοσφαίρου, έχει ξεκινήσει συκοφαντική εκστρατεία και στέλνει το μήνυμα πως οι νταραβερητζήδες των 1.500 και 2.000 ευρώ από κάθε πατέρα, για να ενταχθεί το παιδί του στις ηλικιακές ομάδες της ΠΑΕ ΑΕΛ, έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί.

Περί το τέλος Απριλίου με αρχές Μαϊου, θα γίνει ειδική σύσκεψη για τον επαναπροσδιορισμό της φιλοσοφίας των ηλικιακών ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΛ και όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο", ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ