Ο Κούπερ δεν ξέχασε την Ελλάδα και τον Άρη

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που άφησε τον πάγκο του Άρη, παρόλα αυτά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν ξεχνάει το πέρασμά του από τη χώρα μας και το απέδειξε με δηλώσεις του.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν και τα χρόνια πέρασαν και έχει αλλάξει συνολικά τέσσερις πάγκους από τότε που κοούτσαρε στο ελληνικό πρωτάθλημα όντας στην τεχνική ηγεσία του Άρη, η κλωστή που ενώνει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τη χώρα μας δεν έχει κοπεί αλλά αντίθετα παραμένει δυνατή.

Απόδειξη το... τρίτο ημίχρονο του διεθνούς φιλικού της Αιγύπτου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Ζυρίχη (νίκη 1-0 για την "γαλανόλευκη" με σκόρερ τον Καρέλη με τη συμπλήρωση του ημιώρου), με τον 62χρονο τεχνικό να δέχεται ερώτηση για το αν έχει να στείλει μήνυμα στους Έλληνες και να απαντάει μπροστά την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού "Epsilon".

"Θέλω να δώσω τη θερμότερη αγκαλιά μου στην Θεσσαλονίκη, στους Έλληνες και στους οπαδούς του Άρη. Είχαμε μία πολύ όμορφη περίοδο εκεί. Θέλουμε να προχωράει και η Ελλάδα και ποιός ξέρει, ίσως στο επόμενο Μουντιάλ να είμαστε μαζί", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK