Ο Κουρτουά αγοράζει ομάδα της Formula 4 και έχει στο πλευρό του πρώην οδηγό της F1

Δικιά του ομάδα στην Formula 4 ετοιμάζεται να αγοράσει ο Τιμπό Κουρτουά παίρνοντας μάλιστα μαζί του και πρώην οδηγό της F1.

Ο Κουρτουά αγοράζει ομάδα της Formula 4 και έχει στο πλευρό του πρώην οδηγό της F1
Ο Τιμπό Κουρτουά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στον κόσμο της F1 ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί ο Τιμπό Κουρτούα σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το Relevo.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το ισπανικό μέσο, ο Κουρτουά διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες και ετοιμάζεται να προχωρήσει στην κατασκευή της ομάδας TC Racing, η οποία θα εδρεύει στη Μαδρίτη και θα κάνει το ντεμπούτο της το 2024 στην ισπανική Formula 4.

Στο δεξί του χέρι θα βρίσκεται ο πρώην οδηγός της F1, με τις ομάδες της Κάτερχαμ και της Μαρούσια, Ρομπέρτο Μερχί, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του συμβούλου και της καθοδήγησης των νέων ταλέντων τόσο σε τεχνικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

Μεγάλος στόχος του Κουρτουά είναι στο άμεσο παρελθόν να καταφέρει να βρεθεί με την ομάδα του στον μαγικό κόσμο της F1, ένα σπορ ιδιαίτερα ακριβό αν αναλογιστεί κανείς πως χρειάζεται σχεδόν 350.000 ευρώ για καθένα από το αυτοκίνητο που θα μπει στη πίστα της για την κατηγορία της ισπανικής Formula 4.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκαν τα αδιανόητα έσοδα που είχε την περασμένη σεζόν

Μπαρτσελόνα: Με τόσα χρήματα μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα κάθισμα από το Καμπ Νου

Επίσημο! Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον Τονάλι για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

News 24/7

24MEDIA NETWORK