Ο "κρατούμενος" Βεράτι τα γύρισε και θέλει... Παρί!

Ο μάνατζέρ του τον χαρακτήρισε "αιχμάλωτο του εμίρη" και ο Μάρκο Βεράτι φρόντισε να τον... αδειάσει και να δηλώσει ευτυχισμένος στην Παρί "παγώνοντας" την Μπαρτσελόνα!

Ο "κρατούμενος" Βεράτι τα γύρισε και θέλει... Παρί!

"Η αλήθεια είναι πως ο Μάρκο είναι σαν κρατούμενος στην Παρί. Είναι κρατούμενος του εμίρη. Δεν θέλουν να τον πουλήσουν στην Μπαρτσελόνα. Μου είπαν πως αν τον αφήσουν να πάει στην Μπαρτσελόνα είναι σαν να φεύγει ο Τότι από την Ρόμα.

Η Μπάρσα ποντάρει στον Μάρκο εδώ και έναν χρόνο αλλά η κατάσταση έχει κολλήσει. Ο Αλ-Κελαϊφί μου είπε "αν πουλήσω τον Μάρκο, στη Ντόχα δεν θα μου το συγχωρέσουν ποτέ", δήλωσε στην "Corriere dello Sport" ο μάνατζερ του Βεράτι, Ντονάτο Ντι Κάμπλι, με τη συνέντευξή του όμως αυτή να γίνεται... μπούμερανγκ για τον ίδιο!

Ο "κρατούμενος" Βεράτι τα γύρισε και θέλει... Παρί!

Και αυτό γιατί λίγη ώρα αργότερα η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε video μέσω της επίσημης σελίδας της στο Twitter, στο οποίο ο Βεράτι διαψεύδει κατηγορηματικά τον εκπρόσωπό του και δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος στην Παρί, βάζοντας ουσιαστικά "φρένο" στην Μπαρτσελόνα που τον θέλει σαν τρελή από τις αρχές του καλοκαιριού!

"Περάσαμε δύσκολες ημέρες. Είδα αυτό που δήλωσε ο μάνατζέρ μου και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτά δεν είναι λόγια δικά μου. Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους, από το συλλογο, από τους συμπαίκτες και τους οπαδούς.

Είμαι ευτυχισμένος εδώ και η μοναδική μου σκέψη τώρα είναι να προπονούμαι καλά. Εάν έγινα ποδοσφαιριστής είναι μόνο χάρη στην Παρί, είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι εκείνα τα λόγια είναι δικά μου. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου και για τη διοίκηση της Παρί στο μέλλον", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Ιταλός μέσος.

Συμπέρασμα; Μάλλον ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να ενεργοποιήσει άμεσα Plan B για τον άξονα της Μπαρτσελόνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK