"Ο Κριστιάνο δεν πρέπει να τρέχει γιατί βάζει 60 γκολ τη σεζόν"

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να ανακάμψει μετά την ισοπαλία σοκ με τη Λας Πάλμας μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, με την προπόνηση της Παρασκευής να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των συνομιλιών που έγιναν μεταξύ των ηγετών της ισπανικής ομάδας.

"Ο Κριστιάνο δεν πρέπει να τρέχει γιατί βάζει 60 γκολ τη σεζόν"

Η Ρεάλ Μαδρίτης απαρτίζεται ανέκαθεν από παίκτες ηγέτες. Και αυτοί βγαίνουν μπροστά πάντα στις δύσκολες στιγμές για να συσπειρώσουν την ομάδα και να δείξουν το δρόμο για την ανάκαμψη.

Η ισοπαλία με τη Λας Πάλμας και οι τελευταίες μέτριες εμφανίσεις έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο στρατόπεδο των Μαδριλένων που προσπαθούν να βρουν τον παλιό τους εαυτό. Ενδεικτική είναι η προπόνηση της Παρασκευής, όπου οι βετεράνοι της ομάδας Μαρσέλο, Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος είχαν μία κουβέντα, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, με τον Ράμος, ως πρώτος αρχηγός να παίρνει τον λόγο και να τονίζει χαρακτηριστικά στους υπολοίπους συμπαίκτες του ότι χρειάζεται χρόνος αλλά και πολύ προσπάθεια, τρέξιμο και να πολεμήσουν για να "ματώσουν" τη φανέλα.

Η ατάκα που έμεινε από τον έμπειρο αμυντικό όμως ήρθε λίγο μετά: "Εδώ ο μόνος που δεν χρειάζεται να τρέχει είναι ο Κριστιάνο, που βάζει 60 γκολ".

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν αναμείχθηκε καθόλου στη κουβέντα, με τη Ρεάλ να δείχνει πως είναι μεγάλη ομάδα εντός και εκτός γηπέδου και προσπαθεί να ξεπεράσει όποια κρίση παρουσιάζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK