Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωσε τους αόρατους οπαδούς της Γιουβέντους

Το πιο μοναχικό ντέρμπι της χρονιάς, το Γιουβέντους-Ίντερ, είχε 22 παίκτες και μερικές εκατοντάδες κώνους στις κερκίδες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαιρέτησε όλους τους οπαδούς. Κι ας μην ήταν κανείς τους εκεί.

Ο Αντόνιο Καντρέβα της Ίντερ μαρκάρει στενά τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ, που έγινε στο 'Allianz Stadium' του Τορίνο, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020
Ο Αντόνιο Καντρέβα της Ίντερ μαρκάρει στενά τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ, που έγινε στο 'Allianz Stadium' του Τορίνο, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Το Τορίνο είναι μια από τις πόλεις της Βόρειας Ιταλίας που παλεύουν με την επιδημιά του κορονοϊού και κάθε μαζική συγκέντρωση, όπως προσέλευση φιλαθλων στο γήπεδο για την παρακολούθηση αγώνα, έχει απαγορευτεί αυστηρά.

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε χθες την Ίντερ, σε μια αναμέτρηση που εντός μιας διαφορετικής πραγματικότητας, θα ήταν ένα ντέρμπι, που θα σήκωνε στο πόδι ολόκληρη τη χώρα. Χθες, όμως, στο 'Allianz Stadium' υπήρχαν 22 παίκτες, αναπληρωματικοί, αρκετά μέλη αποστολών και μερικοί εκατοντάδες κώνοι στις εξέδρες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, αποφάσισε να μην αντιμετωπίσει αυτήν την 'πανδημική' εποχή του αθλητισμού αρνητικά, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά να παίξει μπάλα και να σαρκάσει όσα συμβαίνουν.

Τα high-five του Ρονάλντο σε χέρια αόρατων οπαδών ήταν ένας τρόπος για να αντιμετωπιστεί η αμηχανία της συμμετοχής σε ένα ντέρμπι-φάντασμα, κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα του Μιλάνου, τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν. Τελικά, η Γιουβέντους, με γκολ των Άαρον Ράμσι και Πάολο Ντιμπάλα κατάφερε να επικρατήσει της Ίντερ με 2-0 και να πλασαριστεί στην 1η θέση της Serie A, με έναν πόντο διαφορά από τη Λάτσιο και 9 από τους Νεραντζούρι. Η διεξαγωγή αγώνων της Serie A χωρίς φιλάθλους θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας.

Πρέπει να αναβληθεί το Euro 2020 λόγω κορονοϊού; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK