Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα σε όλους τους haters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε σε συνέντευξή του πως έχει ανάγκη να τον μισούν για να γίνεται... καλύτερος ενώ μίλησε και για την αντιπαλότητά που υπάρχει με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα σε όλους τους haters

"To ποδόσφαιρο με έχει διδάξει πως πρέπει να χρησιμοποιώ τους επικριτές ως κίνητρο. Στην πραγματικότητα χρειάζομαι τους εχθρούς μου, αυτοί με έχουν βοηθήσει να καταφέρω αυτά που έχω κερδίσει. Ουδείς είναι πιο απαιτητικός από μένα τον ίδιο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σούπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Coach Magazine".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε επίσης στην ίδια συνέντευξη:

Για τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι: "Δεν είμαστε καλοί φίλοι αλλά υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές. ΤΑ ΜΜΕ πουλάνε μία μεγάλη αντιπαλότητα που όμως δεν υπάρχε".

Για τον ρόλο του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ: "Είναι το τέλειο παράδειγμα την περασμένη σεζόν για το πώς ανεβαίνουν τα αποδυτήρια μίας ομάδας. Τελειώσαμε καλά στο πρωτάθλημα, κατακτήσαμε το Champions League και έπειτα το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Ήταν μία σπουδαία σεζόν για εμένα και την Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν ο κατάλληλος προπονητής".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα σε όλους τους haters

Για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: "Βλέπω τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως πατρική φιγούρα. Όλοι οι προπονητές μου ήταν σημαντικοί, όμως όταν έφτασα στο Μάντσεστερ ήμουν ένα παιδί. Εντελώς ξαφνικά βρέθηκα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και, εκείνη τη στιγμή, είχα την ανάγκη κάποιου όπως ο Σερ Άλεξ".

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο: "Έχω παίξει με πολλούς προπονητές αλλά ο Μουρίνιο ήταν ο πιο εγκεφαλικός. Μελετούσε και την παραμικρή λεπτομέρεια".

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει: "Ο Άσλει Κόουλ. Δεν σου άφηνε ούτε ένα δευτερόλεπτο να πάρεις ανάσα. Ήταν ένας παίκτης γρήγορος και ανθεκτικός στις επαφές. Ήξερες πως δεν είχες εύκολο έργο απέναντί του".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα σε όλους τους haters

Για τον παίκτη που θα έπαιρνε μαζί του στον... πόλεμο: "Έναν σαν τον Πέπε. Δεν είναι μόνο ένας φανταστικός αμυντικός, δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Δεν αφήνει την παραμικρή φάση".

Για τα είδωλά του: "Θαύμαζα τον Φίγκο και τον Ρουί Κόστα αλλά δεν ήθελα να μιμηθώ κάποιον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί ο Ρονάλντο σήκωσε το χέρι στο γκολ του Μοράτα
Ο Αντσελότι ήταν... βοηθός του Κριστιάνο στην Ρεάλ
Έτσι τους "έφτιαξε" ο Κριστιάνο και πήραν το Ch. League

News 24/7

24MEDIA NETWORK