Ο Λέσκοτ ήταν στο πάρτι τίτλου της Σίτι, όχι όμως γι' αυτό που νομίζεις...

Δεν ξέρουμε αν πληρώθηκε για τις υπηρεσίες του. Αυτό που μάθαμε πάντως ήταν πως ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ είχε την ευθύνη για τη μουσική επένδυση της βραδιάς στην οποία η Μάντσεστερ Σίτι γιόρτασε το πρωτάθλημα.

Ο Λέσκοτ ήταν στο πάρτι τίτλου της Σίτι, όχι όμως γι' αυτό που νομίζεις...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όχι ο Τζολέον Λέσκοτ δεν πήγε στο πάρτι που οργάνωσαν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι ως επίτιμος καλεσμένος. Ασχέτως αν έχει αγωνιστεί στους "πολίτες" από το 2009 ως το 2014, πανηγυρίζοντας δύο τίτλους πρωταθλητή, ο 35χρονος (εν ενεργεία ακόμα) στόπερ έδωσε το παρών ως ο dj της βραδιάς.

Τις επιλογές του δεν τις μάθαμε. Φανταζόμαστε mainstream ήχους και τραγούδια που στη Βρετανία ακούγονται πολύ κατέχοντας τις πρώτες θέσεις στα charts. Δεν αποκλείεται να έπαιξε και "κομμάτια" από το διεθνές ρεπερτόριο.

Το σίγουρο είναι πως πήγε οργανωμένος, αφού στην τσάντα που κρατούσε είχε τα... σύνεργά του (εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, play lists). Ίσως αυτό να είναι το δικό του μέλλον εκτός ποδοσφαίρου. Γιατί εντός ας ξεχάσουμε ότι μπορεί να τραυματιστεί κάνοντας στατικό ποδήλατο...

Το πάρτι ήταν prive και αφορούσε μονάχα τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Αγγλίας. Οι οποίοι μπορούσαν να φέρουν και... παρέα. Φερ'ειπείν ο Ραχίμ Στέρλινγκ εμφανίστηκε με δύο κυρίες!

Το θέμα όπως το παρουσίασε η Sun:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK