Ο Λεβαδειακός έβγαλε νοκ άουτ Ηρακλή και Άρη

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές που είχαν καταθέσει τόσο ο Ηρακλής όσο και ο Άρης προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League. Ως εκ τούτου ο Λεβαδειακός θα είναι η 16η ομάδα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός δεν πέφτει ποτέ! Ένα ποδοσφαιρικό αξίωμα που δεν καταρρίφηκε ούτε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι προσφυγές που είχαν καταθέσει οι ΠΑΕ Ηρακλής και ΠΑΕ Άρης εκδικάστηκαν μαζί, καθώς αφορούσαν επί της ουσίας την ίδια υπόθεση. Αμφότερες όμως απορρίφθηκαν από το ανώτατο δικαστικό όργανο της Ομοσπονδίας, με ψήφους 5-0 και 4-1 αντίστοιχα με αποτέλεσμα οι Βοιωτοί να είναι αυτοί που θα συμπληρώσουν τον πίνακα του επόμενου πρωταθλήματος.

Η απόφαση για τον Ηρακλή ανέφερε: " Συνεκδικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 29.06.2017 προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ» κατά της από 23.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ» και τις πρόσθετες παρεμβάσεις που αναφέρονται ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας απόφασης.

Απορρίπτει την ως άνω προσφυγή της «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ» και την πρόσθετη υπέρ αυτής παρέμβαση".

Η απόφαση για τον Άρη: " Δικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 29.06.2017 προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΡΗΣ» κατά 1) του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» 2) της από 23.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ», 3) της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και 4) της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την ως άνω προσφυγή της «ΠΑΕ ΑΡΗΣ» (μειοψηφούντος του μέλους-διαιτητή Γεωργίου Σφυρή)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK