Ο Λιονέλ Μέσι δείχνει να είναι έτοιμος για επική ανακυβίστηση

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος που αποκάλυψε την ενημέρωση του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα πως θέλει να φύγει, αποκάλυψε και ότι κατά 90% θα μείνει εκεί όπου είναι. Τον επιβεβαίωσε ο πατέρας του παίκτη.

Ο Λιονέλ Μέσι αδυνατεί να πιστέψει την τροπή που πήρε για την Μπαρτσελόνα ο προημιτελικός με την Μπάγερν Μονάχου, για το Champions League 2019-2020, με τους Βαυαρούς να επικρατούν με το... αδιανόητο 8-2 στο 'Da Luz' της Λισσαβώνας στις 14 Αυγούστου 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Ο Λιονέλ Μέσι αδυνατεί να πιστέψει την τροπή που πήρε για την Μπαρτσελόνα ο προημιτελικός με την Μπάγερν Μονάχου, για το Champions League 2019-2020, με τους Βαυαρούς να επικρατούν με το... αδιανόητο 8-2 στο 'Da Luz' της Λισσαβώνας στις 14 Αυγούστου 2020. AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

H 'Mεσιάδα' αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, Πέμπτη 3/9. Αυτό αποκάλυψε ο Αργεντινός δημοσιογράφος που ενημέρωσε τον πλανήτη για την ενημέρωση του Λιονέλ Μέσι προς την Μπαρτσελόνα πως θέλει να φύγει και τον τρόπο που επέλεξε να το κάνει (ναι, το γνωστό burofax).

O Χόρχε Οράσιο Μέσι πατέρας του πέμπτου πιο ακριβοπληρωμένο celebrity και τρίτου πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή του πλανήτη, για το έτος 2020 συναντήθηκε την Τετάρτη 2/9 με τους 'μπλαουγκράνα'. Έμειναν παρέα για 90 λεπτά.Πληροφορίες για το τι ειπώθηκε σε αυτό το meeting δεν προέκυψαν -πολλές-, ώσπου εμφανίστηκε ο Μαρτίν Αρέβαλο να 'τιτιβίσει' πώς "κατά 90% ο Μέσι θα μείνει στη Βαρκελώνη, έως το τέλος του συμβολαίου του". Δηλαδή, το 2021. Να θυμίσω πως τη σχετική προτροπή φέρεται να 'χει κάνει στον παίκτη ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι (που του 'χει κάνει τεράστια προσφορά) Πεπ Γκουαρδιόλα. Και ναι, ο λόγος είναι πως δεν υπάρχουν τα λεφτά για να καλυφθεί το εξωφρενικό buy out που 'χει το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς (που και να 'πέσει' στα μισά χρήματα, πάλι είναι πολλά, αν σκεφτείς πως η πραγματική τιμή που αναγράφεται στα έγγραφα είναι 700.000.000 ευρώ).

"Υπάρχει νέο σενάριο για την πιθανότερη εξέλιξη, με πολλές τις πιθανότητες να μείνει ο καλύτερος του κόσμου στην Μπαρτσελόνα, έως τον Ιούνιο του 2021, όταν ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιο. Προς το παρόν, εκτιμά την κατάσταση. Το διοικητικό συμβούλιο του ζήτησε να μείνει και εκείνος αναμένεται να συμφωνήσει σύντομα. Θα δούμε πώς θα καταλήξει".

O Aρέβαλο έγραψε και ότι η σημερινή ημέρα είναι αυτή που θα 'χουμε νέα. Όλα αυτά, ήλθαν σε αντίθεση με το 'είναι δύσκολο να μείνει στην Μπαρτσελόνα' του πατέρα για τον γιο Μέσι, το απόγευμα της Τετάρτης.

Πριν λίγα λεπτά, στο live που έχει η Marca για τον superstar γράφτηκε 'Βόμβα: ο Χόρχε Μέσι επιβεβαιώνει για πρώτη φορά πως ο Λίο ενδέχεται να μείνεισ την Μπαρτσελόνα'. Τώρα που μίλησαν όλοι για εκείνον, μάλλον ήλθε η ώρα να μιλήσει και ο ίδιος για τον εαυτό του. Προς το παρόν (στις 15.00, ώρα Ελλάδος) σύμφωνα με τα ισπανικά media είναι με τον πατέρα του, στο σπίτι του και συζητούν, ώστε να καταλήξουν κάπου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK