Ο λόγος που ο Ζιντάν απέχει από την προπονητική

Ένας από τους λόγους που έχει αφήσει τον Ζιζού εκτός πάγκων είναι πολύ ιδιαίτερος.

French soccer manager and former player Zinedine Zidane stands in the Inter Miami owner's suite at the start of U.S. Open Cup final soccer match between Inter Miami and Houston Dynamo, Wednesday, Sept. 27, 2023, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
French soccer manager and former player Zinedine Zidane stands in the Inter Miami owner's suite at the start of U.S. Open Cup final soccer match between Inter Miami and Houston Dynamo, Wednesday, Sept. 27, 2023, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Μετά την αποχώρησή του από Ρεάλ Μαδρίτης το 2021, με την οποία άφησε τεράστια παρακαταθήκη, ο Ζιντάν δεν επέστρεψε στους πάγκους μέχρι σήμερα. Ουδέποτε ανέφερε πως αποσύρεται οπότε ποιος είναι πράγματι ο λόγος ή οι λόγοι που τον κράτησαν μακριά από την προπονητική;

Πρόσφατα το όνομα του Γάλλου συνδέθηκε έντονα με την Μπάγερν η οποία ψάχνει τεχνικό για το καλοκαίρι. Πολλοί σύλλογοι είχαν μέχρι τώρα τον Ζιντάν, αλλά δεν συνεργάστηκε με κανέναν. Αυτή τη φορά ωστόσο μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Ο λόγος της αποχής

Ο Ζιζού έχει αρνηθεί στο παρελθόν να διοικήσει ομάδες σε χώρες όπου δεν μιλάει τη γλώσσα, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία, αυτό δεν ισχύει πλέον.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου φέρεται να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στο Μόναχο και παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να μιλήσει γερμανικά, η προοπτική της Μπάγερν φαίνεται να τον ελκύει. Ο Ζιντάν βλέπει την Μπάγερν ως έναν σύλλογο που δεν διαφέρει από τη Μαδρίτη, έναν σύλλογο με λαμπρή ιστορία και εξαιρετικές συνθήκες εργασίας.

Ενώ η θέση της Μπάγερν Μονάχου είναι αναμφισβήτητα πολύ ελκυστική, μπορεί ίσως να υπάρξει ανταγωνισμός για εκείνον και η αλλαγή στάσης του Ζιντάν σημαίνει ότι θα μπορούσε να αναλάβει θεωρητικά και άλλες ομάδες που βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή στο τέλος της σεζόν, λόγου χάριν τη Λίβερπουλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ζλάταν έκανε τον Μέσι να στέλνει χαρτάκια στον Πεπ, ο Αργεντινός ένιωθε ανασφάλεια για την θέση του

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

News 24/7

24MEDIA NETWORK