Ο Λουίς Ντίας έκανε γνωστή την τιμή του για μεταγραφή

Μέσω του μάνατζέρ του ο Κολομβιανός γνωστοποίησε το ποσό με το οποίο θα μπορεί να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.

Liverpool's Luis Diaz looks on during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Liverpool at City ground in Nottingham, England, Saturday, March 2, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Λουίζ Ντίας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παίκτη της Λίβερπουλ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του στον σύλλογο. Με 22 τέρματα σε 85 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις ο Κολομβιανός δεν βοήθησε μόνο την ομάδα του αλλά και τον εαυτό του να ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές "μετοχές" του.

Θυμίζουμε πως ο Ντίας ήρθε με μεταγραφή από την πόρτο και κόστισε 37 εκατομμύρια λίρες στους "Reds". Πλέον αυτό το ποσό φαίνεται πολύ μικρό για την αξία του και σε συνδυασμό με την ιδανική ηλικία του (27) αποτελεί στόχο για πολλές ομάδες. ο Μάνατζερ του ίδιου, εν μέσω των δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, φέρεται να ξεκαθάρισε στους Καταλανούς πως για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο η τιμή εκκίνησης είναι τα 120 εκατομμύρια, ποσό που μπορεί δυνητικά να αυξηθεί στα 140.

Φυσικά και μία τέτοια υψηλή τιμή είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί από τις περισσότερες ομάδες, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, και επομένως αυτή η κίνηση βάζει τέλος στα σενάρια φυγής του. Η μόνη περίπτωση να αποχωρήσει από το Άνφιλντ, στο οποίο αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος, είναι μία τεράστια πρόταση που σε συνδυασμό με την αποχώρηση Κλοπ το καλοκαίρι -ενδεχομένως και άλλων βασικών παικτών- θα προκαλέσει αμφιβολίες πως η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο ξανά για να χτυπήσει τους τωρινούς στόχους.

Κάτι τέτοιο όμως ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακόμα ανανεώσει ή μπορούν να προσελκύσουν μεταγραφή, όπως για παράδειγμα ο Βαν Ντάικ που πρόσφατα δεν απέκλεισε 100% τα σενάρια αποχώρησής του. Είναι λογικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό των ποδοσφαιριστών και προς ώρας δεν προκύπτει, τουλάχιστον για τον Κολομβιανό, ζήτημα μεταγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικός πόλεμος της Premier League με τις άλλες λίγκες, αλλάζουν τους όρους για περισσότερες δαπάνες

Όσκαρ: Σκάει "βόμβα" με τον ξεχασμένο στην Κίνα Βραζιλιάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK