Ο Λούκα δεν θα είναι πλέον ο "φτωχός" της παρέας

Με τάχιστους ρυθμούς προχωράει η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μόντριτς με την. Οι δύο πλευρές συζήτησαν και αποφάσισαν πως το καλύτερο είναι να συνεχίσουν μαζί, ενώ η "βασίλισσα"... αναγκάζεται πια να βάλει το χέρι στην τσέπη, βγάζοντας τον Κροάτη από το κλαμπ των "φτωχών" της Μαδρίτης.

Ο Λούκα δεν θα είναι πλέον ο "φτωχός" της παρέας

Η... φτώχεια τελείωσε για τον Λούκα Μόντριτς λόγω Ίντερ.

Το γεγονός πως ο Κροάτης ψήθηκε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτη με τα 60.000.000 ευρώ που του έστρωναν στα πόδια οι Κινέζοι του ιταλικού κλαμπ σε βάθος εξαετίας, ανάγκασε τη "βασίλισσα" να προχωρήσει γρήγορα τις διαδικασίες ώστε ο κορυφαίος παίκτης του Μουντιάλ να μην γίνει... νέος Ρονάλντο.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν και η επί τρία χρόνια πρωταθλήτρια Ευρώπης ανακοίνωσε στον Μόντριτς ότι είναι διατεθειμένη να αναπροσαρμόσει το υπάρχον συμβόλαιο του.

Βάσει των ισπανικών δημοσιευμάτων, ο έμπειρος Κροάτης βγαίνει από το κλαμπ των "φτωχών" του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", καθώς αναμένεται να εκτοξευθούν οι ετήσιες απολαβές του από τα 8.000.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους) στα 11.000.000 ευρώ!

Τέτοια λεφτά στ' αποδυτήρια της Ρεάλ λαμβάνουν αυτή τη στιγμή ο αρχηγός Σέρτζιο Ράμος και ο σταρ, Γκάρεθ Μπέιλ. Από τη στιγμή δε που έφυγε ο Κριστιάνο, όλοι οι υπόλοιποι παίρνουν πάνω κάτω τα ίδια χρήματα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK