Ο Λούκας Κανιθάρες αποχαιρέτησε το μικρό αδερφό του χωρίς κλάματα, αλλά με περηφάνια

Αν διαβάσεις το μήνυμα του Λούκας Κανιθάρες, του μεγάλου γιου του Σαντιάγο, για τον αδερφό του Σάντι που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, θα σου κοπούν τα πόδια.

Ο Λούκας Κανιθάρες αποχαιρέτησε το μικρό αδερφό του χωρίς κλάματα, αλλά με περηφάνια

Λόγια από καρδιάς που συγκλονίζουν. Λέξεις που λυγίζουν τα γόνατα και σε σωριάζουν. Ήταν αδέρφια από διαφορετική μητέρα (τη Μαρίνα ο ένας, τη Μάιτε Γκαρθία ο άλλος), καμία σημασία όμως δεν είχε για τον Λούκας Κανιθάρες, ο οποίος έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο για τον μικρό Σάντι, ο οποίος νικημένος από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή. Έχοντας πρώτα παραδώσει μαθήματα δύναμης σ' όλους.

Ο Λούκας ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στην μπάλα, αφού είναι τερματοφύλακας (στη Ρεάλ Μαδρίτης πλέον). Είναι βέβαιο όμως πως μ' όλα όσα γράφει πρότυπό του ήταν ο βενιαμίν της οικογένειας και ο πρεσβύτερος. Γιατί, όσο έζησε, τούς έκανε όλους καλύτερους, τούς βοήθησε να καταλάβουν τι είναι η ζωή, τούς έκανε να χαίρονται τις στιγμές. Τους ένωσε σαν μια σφιγμένη γροθιά.

" Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Δεν υπάρχει άλλη λέξη που να περιγράφει το συναίσθημα όλης της οικογένειας για σένα. Σήμερα έχεις φύγει, αλλά η επιρροή που είχες πάνω μας αυτά τα πέντε χρόνια ήταν θεϊκό έργο. Θέλω να σ' ευχαριστήσω για όλα τα διαδοχικά μαθήματα που μας άφησες. Δεν έχω λόγια να σε περιγράψω ως αδερφό, γιατί σε θεωρούσα κάτι παραπάνω απ' αυτό.

Ήρθες για να μας διδάξεις τι αξίζει πραγματικά. Όπου κι αν βρίσκεσαι τώρα, είσαι σίγουρα πολύ κοντά στο Θεό. Θα ήθελα να ξέρεις ότι δεν είμαστε λυπημένοι, δεν είσαι ένας λόγος για να κλαίμε, αλλά αυτός που ενώνει όλη την οικογένεια και πολλούς άλλους που εδώ κι 1,5 χρόνο προσεύχονταν για σένα. Σ' ευχαριστώ αδερφέ μου!", έγραψε στο instagram συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία από το νοσοκομείο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK