Ο Λούκας "περισσεύει" στην Άρσεναλ. Ο ίδιος που θέλει να πάει;

Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του "Δικέφαλου του Βορρά", με τις εμφανίσεις του πολλές φορές ν' αποτελούν "βαρόμετρο". Από τον Αύγουστο του 2016 δοκιμάζει την τύχη του στην Αγγλία, αλλά πλέον "ρίχνει γέφυρες" επαναπατρισμού.

Arsenal's, from left, Aaron Ramsey, Francis Coquelin and Lucas Perez react as they wait to kick off after Southampton's Ryan Bertrand scored his team's second goal during the English League Cup quarterfinal soccer match between Arsenal and Southampton at the Emirates stadium in London, Wednesday, Nov. 30, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's, from left, Aaron Ramsey, Francis Coquelin and Lucas Perez react as they wait to kick off after Southampton's Ryan Bertrand scored his team's second goal during the English League Cup quarterfinal soccer match between Arsenal and Southampton at the Emirates stadium in London, Wednesday, Nov. 30, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Όσο αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, κατάφερε με τις εμφανίσεις και τα γκολ του να προσφέρει ουκ ολίγες λύσεις.

Όταν τον Αύγουστο του 2015, ζήτησε να γυρίσει πίσω στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ουδείς περίμενε πως ο Λούκας Πέρεθ θα είχε αυτή την εξέλιξη στην καριέρα του και θα κατέληγε υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ.

Βέβαια, μετά από ένα χρόνο στο "Emirates", τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα για τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος δεν κλείνει την πόρτα του επαναπατρισμού του.

Σε συνέντευξη του στο ισπανικό μέσο "La Voz de Galicia", ο στράικερ τόνισε πως θέλει να να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει και να πετύχει στην Άρσεναλ, αλλά αν το κλαμπ τον πουλήσει, θέλει να παίξει σε μία ομάδα Champions League.

Εκτός των άλλων όμως, πρόσθεσε πως δεν κλείνει την πόρτα σε μία ενδεχόμενη επιστροφή στην Ντεπορτίβο και έδειξε για άλλη μία φορά την αφοσίωσή του στους Ισπανούς, λέγοντας πως είναι η μόνη ομάδα που τον αγκάλιασε.

Λέτε να τα ακούει αυτά ο ΠΑΟΚ και να... περιμένει στη γωνία;

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK