Ο Σαλάχ (ξανα)κέρασε και το "Άνφιλντ" (ξανα)μέθυσε!

Όσο οι αντίπαλες άμυνες αδυνατούν να τον σταματήσουν, τόσο ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα οδηγεί σε νίκες την Λίβερπουλ, με την Νιούκαστλ να είναι το τελευταίο θύμα των "κόκκινων" (VIDEO).

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal of the game against West Ham, during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal of the game against West Ham, during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ είναι μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και το απέδειξε και το βράδυ του Σαββάτου, με την Νιούκαστλ του άλλοτε "κόκκινου" Ράφα Μπενίτεθ να προσπαθεί με μαζική άμυνα να την σταματήσει αλλά να αποτυγχάνει.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τους παίκτες του να παίρνουν μία επαγγελματική νίκη έχοντας για σκόρερ τους "συνήθεις υπόπτους": τον Μοχάμεντ Σαλάχ που άνοιξε το σκορ στο 40' με το 24ο φετινό του τέρμα στην Premier League και 32ο συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις και τον Σαντιό Μανέ που το έκλεισε στο 55'.

Αναμφίβολα, μία ακόμα νίκη που γεμίζει με αυτοπεποίθηση την Λίβερπουλ λίγο πριν τη ρεβάνς με την Πόρτο όπου θα σφραγίσει την πρόκριση στους "8" του CL (5-0 υπέρ της το πρώτο ματς) αλλά και πριν το ντέρμπι του "Ολντ Τράφορντ" με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 10 Μαρτίου όπου θα διεκδικήσει την εδραίωσή της στη 2η θέση της βαθμολογίας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK