Ο Μακάι σκόραρε!

Η ποδοσφαιρική ποιότητα του Ρόι Μακάι είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι πολλές φορές όμως λογικό ακόμα και επιθετικοί κλάσεως όπως ο Ολλανδός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου να περνούν περιόδους αγωνιστικής αστάθειας.

Ο Μακάι σκόραρε!

Η ποδοσφαιρική ποιότητα του Ρόι Μακάι είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι πολλές φορές όμως λογικό ακόμα και επιθετικοί κλάσεως όπως ο Ολλανδός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου να περνούν περιόδους αγωνιστικής αστάθειας δίχως να είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους (γκολ).

Κάπως έτσι θα πρέπει να ένιωθε ο Ρόι Μακάι, ο οποίος παρ' ότι αγωνιζόταν κανονικά στην ενδεκάδα των Βαυαρών, είχε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα αντιπάλου ομάδας για περισσότερο από 1.000 λεπτά (για την ακρίβεια 1.080).

Η κακοδαιμονία του έλαβε τέλος το Σάββατο το απόγευμαστο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης. Ο Ολλανδός πέτυχε στο 44ο λεπτότο τρίτο -και τελευταίο- γκολ της Μπάγερν στη σπουδαία νίκη επί της ομάδας του Σάαφ συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στον θρίαμβο της ομάδας του.

Ελπίζει δε πως το συγκεκριμένο γκολ θα αποτελέσει την αφετηρία μιας χρονιάς γεμάτης γκολ. Κερδισμένος από το γκολ του Μακάι, ο Ρουμενίγκε, ο οποίος είχε... στοιχηματίσει υπέρ του Ολλανδού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK