Ο Μανωλάς ξανά στην πρώτη γραμμή της Ρόμα!

Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να είπε ένα μεγαλοπρεπές "όχι" στα ρούβλια της Ζενίτ όμως όλα δείχνουν πως μετά τον Αντόνιο Ρίντιγκερ θα είναι ο επόμενος σέντερ μπακ που θα πουλήσει η Ρόμα. Εκτός και αν δεν βρεθεί ομάδα οπότε θα επιστρέψει το σενάριο ανανέωσης σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Corriere dello Sport!

Ο Μανωλάς ξανά στην πρώτη γραμμή της Ρόμα!

Πόσες πιθανότητες έχει άραγε ο Κώστας Μανωλάς να παραμείνει στην Ρόμα μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την Ζενίτ που στέρησε από τους πρωτευουσιάνους την ευκαιρία να "φορτώσουν" με 35.000.000 ευρώ τα ταμεία τους;

Όπως αναφέρει η "Corriere dello Sport", οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες, και αυτό γιατί ο νέος τεχνικός διευθυντής των "τζαλορόσι" όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Έλληνα άσου αλλά έχει βάλει σκοπό να βρει ομάδα για να τον πουλήσει με ένα ποσό τουλάχιστον 30.000.000 ευρώ.

Το ίδιο μέσο αναφέρει μάλιστα πως έχει ήδη αρχίσει το... casting για την εύρεση του διαδόχου του (οι Γάλλοι γράφουν για τον πρωταθλητή Γαλλίας με την Μονακό, τον 25χρονο Βραζιλιάνο σέντερ μπακ Ζέρμερσον) και τονίζει πως πέρα από τον νεαρό Αργεντινό Φόιθ που προαλείφεται για αντί-Ρίντιγκερ το πιθανότερο είναι πως θα αποκτηθεί και παίκτης για να καλύψει το κενό του Μανωλά!

Βέβαια, στο ίδιο κείμενο σημειώνεται το εξής: "σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου υπάρχει σκέψη η διοίκηση της Ρόμα να ξεκινήσει συζήτησεις με τον Έλληνα άσο για ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το 2019".

Συμπέρασμα; Το όνομα "Κώστας Μανωλάς" θα παίζει δυνατά όλο το καλοκαίρι του 2017 για τους Ρωμαίους είτε όσον αφορά σε πώληση είτε για ανανέωση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK