Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υποψήφιος για να κάτσει σε άλλη ηλεκτρική καρέκλα αγγλικής ομάδας

Έλκει την περιπέτεια ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος μετά από το πέρασμά του από την Τσέλσι παρουσιάζεται από μερίδα των μίντια στην Αγγλία ως υποψήφιος για να κάτσει σε άλλο... περίεργο πάγκο.

Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι εν μέσω γκρίνιας των ποδοσφαιριστών, καθώς η πλειοψηφία θεώρησε την απόφαση της διοίκησης τουλάχιστον ακατανόητη.

Ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη απόλυση δεν μουτζουρώνει την εικόνα του Αργεντινού και τ' όνομά του παίζει ήδη γύρω από κορυφαίο κλαμπ στο Νησί. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής της Τότεναμ παρουσιάζεται ως βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Έρικ Τεν Χαχ.

Η θέση του Ολλανδού στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει επισφαλής και μέχρι στιγμής μόνο... μαντεψιές γίνονται για το αύριο στους Κόκκινους Διαβόλους αναφορικά με τον προπονητή πάντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK