Ο Μάρκο Σίλβα νίκησε, αλλά τα... πήρε!

Μπορεί η Χαλ να πήρε σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στην Σουόνσι και να ελπίζει σε παραμονή, ο Μάρκο Σίλβα έχει ένα σοβαρό λόγο για τον οποίο είναι αρκετά θυμωμένος. Μάλιστα συμφωνεί μαζί του και ο αντίπαλος προπονητής!

Hull City manager Marco Silva gestures during their English Premier League soccer match between Hull City and Burnley at the KCOM Stadium, Hull, England, Saturday, Feb. 25, 2017.  (Mike Egerton/PA via AP)
Marco Silva AP

Δυο γκολ του Νιασέ ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην Χαλ που έφτασε τους 24 βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον η παραμονή απέχει μόλις ένα πόντο (από πάνω η Κρίσταλ Πάλας του Μιλιβόγεβιτς).

Ο Μάρκο Σίλβα είχε χίλιους λόγους για να είναι ευχαριστημένος, όμως αντί να σταθεί στη νίκη, έκανε... παράπονα στην διοίκηση του συλλόγου για το γήπεδο! Βλέπετε, τον ίδιο χώρο χρησιμοποιεί και η ομάδα ράγκμπι της Χαλ, οπότε ο αγωνιστικός χώρος είναι αρκετά επιβαρυμένος.

Μάλιστα, η ποδοσφαιρική Χαλ δίνει αγώνες μία μέρα μετά από εκείνους του ράγκμπι, οπότε καταλαβαίνετε...

"Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε", είπε αρχικά ο Μάρκο Σίλβα και συνέχισε: "Μία ομάδα παίζει ράγκμπι την Παρασκευή και την επόμενη η άλλη. Για εμένα αυτό είναι απαράδεκτο σε αυτό το επίπεδο. Το είπα στην διοίκηση. Είναι αδύνατο να συμβαίνει".

Το μέρος του Σίλβα πήρε και ο τεχνικός της Σουόνσι, Πολ Κλέμεντ, ο οποίος συμφώνησε.

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK