Ο Μαρσέλο στο... κόκκινο από τον Αύγουστο!

Ο Μαρσέλο είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν εδώ και χρόνια στο ρόστερ της Ρεάλ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, με την τελευταία του "παράσταση" να είναι κόντρα στην Ρεάλ Β'!

Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Τεχνική; Καντάρια μπάλα! Ταχύτητα; Τρομερή; Πάθος; Ανεξάντλητο! Προσωπικότητα; Μοναδική! Ο Μαρσέλο είναι με διαφορά (μετά και την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο) ο παίκτης που δεν έχει ταίρι όσον αφορά σε αυτά που μπορεί να προσφέρει στο πικ του στην Ρεάλ και το εντυπωσιακό είναι πως ξεχωρίζει ακόμα και στην... προετοιμασία!

Απόδειξη η παρουσία του σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ της Ρεάλ και της Καστίγια (η δεύτερη ομάδα της Ρεάλ) όπου βρήκε δίχτυα με έναν τρόπο εκπληκτικό: με φαλτσαριστό σουτ ακριβείας εκτός περιοχής όπου έστειλε τη μπάλα να βρει στη συμβολή των δοκών πριν εκείνη αναπαυτεί στα δίχτυα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK