Ο Ματάις Ντε Λιχτ θέλει να αναγεννηθεί και έδωσε την εντολή για την επόμενη ομάδα του

Ο Ματάις Ντε Λιχτ δεν έγινε αυτό που περίμενε ο κόσμος του ποδόσφαιρου ούτε στην Μπάγερν, οπότε ψάχνεται να φύγει από την Γερμανία.

Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
(AP Photo/Peter Dejong) AP

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Μπάγερν Μονάχου ο Ματάις Ντε Λιχτ. Ο πρώην παίκτης των Άγιαξ και Γιουβέντους δεν προχώρησε όπως αναμενόταν με τους Βαυαρούς, οπότε οι δύο πλευρές είναι ανοιχτές να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, ο Ολλανδός φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο της επιλογής του μια και έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή στους εκπροσώπους του αναφορικά με την ομάδα που θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Ντε Λιχτ άναψε το πράσινο φως ώστε ν' αρχίσουν οι συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός στόπερ θέλει να δουλέψει ξανά με τον προπονητή του στον Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαχ και να το πάρει από την αρχή με στόχο να εκπληρώσει τις προσδοκίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK