Ο Μαυροπάνος έκανε ντεμπούτο και η Άρσεναλ έριξε τεσσάρα!

Ο Ντίνος Μαυροπάνος όχι μόνο έμεινε στην Άρσεναλ αλλά αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στον θρίαμβο της Άρσεναλ Κ-23 με 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEOS).

Ο Μαυροπάνος έκανε ντεμπούτο και η Άρσεναλ έριξε τεσσάρα!

Ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε γνωστό πως ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν θα παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα και θα παραμείνει στην Άρσεναλ μέχρι τον Μάιο και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Λονδρέζων ο πρώην στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε στον Αλσατό πως πήρε τη σωστή απόφαση.

Το βράδυ της Δευτέρας ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στον αγώνα της Άρσεναλ Κ-23 με την αντίστοιχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Meadow Park", σε ένα ματς που βρήκε τους "κανονιέρηδες" να συντρίβουν με 4-0 τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο Μαυροπάνος έκανε ντεμπούτο και η Άρσεναλ έριξε τεσσάρα!

Ο Μαυροπάνος έκανε την πρώτη του εμφάνιση παίζοντας στα αριστερά, σε τριάδα με την οποία παρατάχτηκαν οι Λονδρέζοι στην άμυνα, και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αφού κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και δεν έδειξε σημάδια άγχους.

Σημειώνεται πως ο Βενγκέρ είχε συμπεριλάβει τον Μαυροπάνο και στην αποστολή της πρώτης ομάδας της Άρσεναλ για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup κόντρα στην Τσέλσι, με το ματς αυτό να διεξάγεται στο "Στάμφορντ Μπριτζ" (0-0) και τον νεαρό άσο να μένει στον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK