Ο Μεγάλος Αλέξις Σάντσες αποχωρεί ως πρωταθλητής εν μέσω αποθέωσης για το δεύτερο αστέρι, ετοιμάζει το επόμενο βήμα του

Ο Χιλιανός βοήθησε με την σειρά του την φετινή προσπάθεια και αποχωρεί γεμάτος έντονες στιγμές και αναμνήσεις.

Inter Milan's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Monday, April 1, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Αλέξις Σάντσες μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στην Γαλλία και την Μαρσέιγ επέστρεψε στην Ίντερ προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα με την εμπειρία του να εκπληρώσει τους στόχους της. Εκείνη τα κατάφερε και από κοινού πανηγύρισαν το 20o Scudetto της ιστορίας της.

Τώρα στα 35 του έτη ετοιμάζεται να αποχωρήσει για άλλη μία φορά ως ελεύθερος από την Ίντερ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπως αναμενόταν, έτοιμος να δοκιμάσει ένα νέο κεφάλαιο το καλοκαίρι. Παρά ταύτα, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πληροφόρηση σχετικά με την πιθανή ομάδα ή ομάδες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος δεν φαίνεται να σκέφτεται ακόμη το σενάριο της απόσυρσης, ωστόσο το κεφάλαιό του στην Ίντερ κλείνει οριστικά και μάλιστα το αντίο αναμένεται να γίνει με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Για την ιστορία ο Χιλιανός επιθετικός την φετινή σεζόν σκόραρε 4 τέρματα και μοίρασε 4 ασίστ σε 30 συμμετοχές με τους "Νερατζούρι".

Διαβάστε περισσότερα

Πίσω στον Άξιαξ ο Τεν Χαχ; Εμπλέκεται στην υπόθεση ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και ο δρόμος της επιστροφής άνοιξε

Ο Λεβαντόφσκι πήρε τις αποφάσεις του, η Μπαρτσελόνα κοίταξε "ταυτότητα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK