Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Εμπαπέ έχει "εκτοξευθεί" και τον απειλεί

Ραγδαία είναι η εξέλιξη του επιθετικού της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του Γαλλικού πρωταθλήματος μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ με 20 γκολ.

PSG's Kylian Mbappe rubs his cheek after falling on the side of his face during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε ξανά πρωταγωνιστής σε σενάριο για την Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων έχει κεντρίσει με τις εμφανίσεις του ο Τζόναθαν Ντέιβιντ ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Λιλ.

Ο 23χρονος Καναδός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού πρωταθλήματος και έχει καταφέρει να κοντράρει τον Κιλιάν Εμπαπέ, έχοντας σημειώσει 20 τέρματα στο γαλλικό πρωτάθλημα, όσα και ο Γάλλος σταρ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού μεταγραφολόγου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Λιλ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που θα κυμαίνεται περίπου στα 60-65 εκατομμυρία ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης ανήκει στην γαλλική ομάδα από το 2020 όταν και αγοράστηκε αντί 27.000.000 ευρώ από την Γάνδη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντέλε Άλι: Χάνει και επίσημα την χρονιά και μένει εκτός social media μέχρι νεοτέρας

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά θέλει να μείνει ο παίκτης "απογοήτευση"

Η Γιουβέντους παίρνει φορ με 7 εκατομμύρια για να κλείσει τρύπες

News 24/7

24MEDIA NETWORK