Ο Μέισον Μάουντ έκανε την κίνηση για να πάει στην Λίβερπουλ

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως ο Μάουντ έδωσε τα χέρια με συγκεκριμένο ατζέντη ο οποίος είναι συνδεδεμένος με το Άνφιλντ.

Chelsea's Mason Mount reacts after his team lost the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023.(AP Photo/Ian Walton)
Ο Μέισον Μάουντ AP PHOTO/IAN WALTON

Άρεσε στους φιλάθλους της Λίβερπουλ η συμφωνία που έκανε ο Μέισον Μάουντ με τον ατζέντη, Νέιλ Φιούινγκς της εταιρείας ROOF. Όπως έγραψε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Μάουντ με αυτή του την κίνηση δύσκολα θα παραμείνει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

Γιατί, όμως, ιδιαίτερα για τους Κόκκινους η κίνηση αυτή του 24χρονου μέσου είναι ευνοϊκή για την ομάδα τους; Διότι ο Φιούινγκς παίζει το ρόλο του. Πολύ σημαντικό ρόλο μάλιστα. Ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος είναι που έχει στο πελατολόγιό του παίκτες όπως οι Φαν Ντάικ, Έλιοτ, Χέντερσον. Τρία βαριά χαρτιά δηλαδή.

Επίσης, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει στη λίστα της και τους Μανέ, Ναμπί Κεϊτά. Κάνει δηλαδή δουλειές με την Λίβερπουλ σε μεγάλη γκάμα.

Διαβάστε περισσότερα

Τότεναμ: Πέντε ατάκες/πυροβολισμοί του Κοντέ κατά των παικτών του

Εμπαπέ: Έχει έναν μεγάλο στόχο για το 2024 και μετά θα αποχωρήσει

Μέσι: Ο πατέρας του ξέσπασε κατά πάντων μέσω στόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK