Ο Μέσι αποκάλυψε τις τρεις λέξεις που έδωσαν την πρόκριση

Ποιό ήταν το μυστικό της Μπαρτσελόνα για να γίνει το αδύνατο... δυνατό κόντρα στην Παρί; Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε τις 3 λέξεις που της έδωσαν την πρόκριση!

Ο Μέσι αποκάλυψε τις τρεις λέξεις που έδωσαν την πρόκριση

O Λιονέλ Μέσι έζησε με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της καριέρας του χάρη στο εξωπραγματικό 6-1 της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στους "8" του Champions League και το απόγευμα της Πέμπτης θέλησε να "μαρτυρήσει" τη συνταγή της επιτυχίας των "μπλαουγκράνα" στο ιστορικό -πλέον- ματς.

PSG's Adrien Rabiot, left, intercepts the ball between Barcelona's Lionel Messi, 2nd left and Luis Suarez during the Champion's League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
PSG's Adrien Rabiot, left, intercepts the ball between Barcelona's Lionel Messi, 2nd left and Luis Suarez during the Champion's League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

"Με προσπάθεια, νοοτροπία και επιθυμία, δεν υπάρχει κάτι που να είναι απίθανο.Εντυπωσιακή η προσπάθεια από όλη την ομάδα και τους οπαδούς", ήταν το μήνυμα του "Pulga" μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο συνοδεύεται μάλιστα από μία φωτογραφία που τον δείχνει να πανηγυρίζει στο φινάλε του αγώνα με υψωμένα τα χέρια.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK