O Μέσι "διώχνει" τον Νεϊμάρ!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, μπαίνει στην πέμπτη του χρονιά στον σύλλογο της Καταλονίας και οι... σειρήνες περί αποχώρησής του πληθαίνουν όλο και ένα περισσότερο. Σε... συναγερμό η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για να "αρπάξει" τον παίκτη!

O Μέσι "διώχνει" τον Νεϊμάρ!

Το γύρω του κόσμου κάνει το ρεπορτάζ του sport.com που παρουσιάζει τον Νεϊμάρ πιο... φευγάτο από ποτέ από την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με το καταλανικό Μέσο, ο Βραζιλιάνος σταρ δέχεται πιέσεις από το Γραφείο που τον εκπροσωπεί να ψάξει αλλού την καριέρα του. Μακριά από την Μπαρτσελόνα και κυρίως τον Λιονέλ Μέσι, γιατί θα ζει για πάντα στη... σκιά του Αργεντινού.

Το περιβάλλον του Νεϊμάρ, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, έχει συμβουλέψει τον φαντεζί ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την Μπάρτσα για να εκπληρώσει το μεγαλύτερο στόχο της καριέρας του, που είναι να κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα". Όλους τους υπόλοιπους τίτλους-σε συλλογικό επίπεδο-ο Νεϊμάρ τους έχει κερδίσει αλλά εκείνος που'χει την πρωτοκαθεδρία στις επιτυχίες της ομάδας είναι πάντα ο Μέσι και κανένας άλλος, φέρονται να του λένε οι εκπροσωποι του.

Στο ρεπορτάζ, επίσης, αναφέρεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ είναι η ομάδα με την οποία έχουν ανοίξει γραμμή οι μάνατζερ του Νεϊμάρ και συζητούν τρόπους με τους οποίους μπορούν οι “Κόκκινοι Διάβολοι” να φέρουν τον παίκτη στο "Όλντ Τράφορντ".

Στις 10 Ιουλίου, ο ίδιος ο Νεϊμάρ είχε δηλώσει: “Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί αύριο; Μάντσεστερ... Ναι;.. Μπορεί και η Εϊμπάρ.”

Γύρω από το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή κάθε χρόνο, από τότε που πήγε στην Μπαρτσελόνα, επικρατεί ταραχή αν τελικά μένει ή φεύγει από την Ισπανία. Στο τέλος όμως συνεχίζει να φορά τη φανέλα των “μπλαουγκράνα”.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK