"Ο Μέσι έχει ένα πιστόλι στον κρόταφο"!

Δηλώσεις που μόνο... αισιοδοξία για την πορεία της Αργεντινής στο Μουντιάλ έκανε ο προπονητής της ομάδας Χόρχε Σαμπαόλι, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να το... μαζέψει αποθεώνοντας τον Λιονέλ Μέσι.

Argentina's Lionel Messi, right, talks to soccer coach Jorge Sampaoli during a training session in preparation for an upcoming 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Uruguay, in Buenos Aires, Argentina, Monday, Aug. 28, 2017. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Sampaoli messi AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Στο τέλος της καριέρας του, ίσως και να κάνουμε λόγο για το μεγαλύτερο παίκτη όλων των εποχών, αφού στα 30 του χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο. Και όχι μόνο μία φορά...

Σε εθνικό όμως, ο Αργεντινός επιθετικός, μέχρι στιγμής, έχει αποτύχει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την οδηγήσει σε μία επιτυχία. Είτε μιλάμε για Μουντιάλ, είτε για Κόπα Αμέρικα. Το γεγονός αυτό τον έχει φορτώσει με άγχος, καθώς 44.000.000 άνθρωποι περιμένουν από εκείνον να γίνει ο νέος Μαραντόνα.

Το πόσο πιεσμένος είναι ο Μέσι, περιέγραψε ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι. Βέβαια, ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης δεν το έκανε με κομψό τρόπο και περισσότερο πρέπει να απογοήτευσε τους φιλάθλους της "αλμπισελέστε", παρά να τους γέμισε με αισιοδοξία.

"Ο Μέσι έχει ένα περίστροφο στο κεφάλι του που λέγεται παγκόσμιο κύπελλο και αν δεν το κερδίσει, τότε θα το όπλο θα τον σκοτώσει", είπε αρχικά ο Χόρχε Σαμπαόλι προκαλώντας εντύπωση με τα λεγόμενα του και συνέχισε:

"Δεν μπορεί να ευχαριστηθεί το ταλέντο του εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Αυτό που ανακάλυψα εγώ είναι πως είναι πως το αρνητικό κλίμα που περιβάλει την εθνική ομάδα, κάνει κακό στον Μέσι".

Στη συνέχεια ο Σαμπαόλι άρχισε να... αποθεώνει τον αρχηγό της Αργεντινής:

"Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πως προπονώ τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία. Ο τύπος βρίσκεται σε τοπ επίπεδο για τουλάχιστον δέκα χρόνια. Είναι δύσκολο να περιορίσεις τον ηγέτη σου, όταν ξέρεις πως είναι καλύτερος από εσένα και τα κάνει όλα καλύτερα".

AP Photo/Natacha Pisarenko

News 24/7

24MEDIA NETWORK