Ο Μέσι πήρε... τηλέφωνο την Παρί

Έχει η Μπαρτσελόνα τη δυνατότητα να σκοράρει 4-5 γκολ και ν' αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν; Κόντρα στη Θέλτα το έκανε ούσα εντυπωσιακή! Με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει προσωπικό σόου, πανηγυρίζοντας αλά... τηλεφωνικά!

Ο Μέσι πήρε... τηλέφωνο την Παρί

Η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά της μία από τις πιο μεγάλες προκλήσεις των τελευταίων ετών. Ν' αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν μετά το εις βάρος 4-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League!

Η αποστολή της τρομερά απαιτητική. Θα είναι πάντως με το πόδι στο γκάζι και όπου βγει, με στόχο να καταλήξει σε ξέφωτο και όχι σε κάποιον γκρεμό.

Αυτό έδειξε με το 5-0 απέναντι στη Θέλτα, το Σάββατο το βράδυ στο "Καμπ Νόου".

Με σημείο αναφοράς τον Λιονέλ Μέσι (δύο γκολ, δύο ασίστ) η ομάδα του Ενρίκε έστελνε μήνυμα στους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι νωρίτερα επικρατούσαν με πέναλτι-φάντασμα της Νανσί (1-0).

Το φεστιβάλ γκολ άρχισε στο 24' από τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος αφού πανηγύρισε... τηλεφωνώντας στο Παρίσι, έφτιαξε στο 40' το 2-0 για τον Νεϊμάρ. Ο Ράκιτιτς σκόραρε στο 57' το τρίτο γκολ, προτού στο επόμενο 7λεπτο η Μπαρτσελόνα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με Ιμτιτί (61') και Μέσι (64'), κρατώντας δυνάμεις για την Τετάρτη. Θα μπορούσαν πάντως ακόμη και επτά γκολ οι "μπλαουγκράνα" απέναντι σε μια Θέλτα που υπέβαλε τα σέβη της...

Με το τρίποντο η Μπαρτσελόνα προσπέρασε ξανά τη Ρεάλ, η οποία είχε νωρίτερα φύγει με το 4-1 από την έδρα της Εϊμπάρ, με τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK