Ο Μέσι, τα χατ τρικ και οι μπάλες του

Με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους της ομάδας του, καθώς επανέλαβε αρκετές φορές ότι αισθάνεται καλά. Δείτε τι δήλωσε για τα χατ τρικ και τις μπάλες των ρεκόρ.

Ο Μέσι, τα χατ τρικ και οι μπάλες του

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως η σεζόν είναι διαφορετική σε σχέση με την περσινή. Έζησα μια δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς που με επηρέασαν. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Ξόδεψα πολύ χρόνο εκτός γηπέδου, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψα είναι καλά. Προσπάθησα να ξεχάσω ό,τι έζησα εκείνη τη χρονιά, ώστε να βρω τον καλό μου εαυτό και τώρα αισθάνομαι καλά", τόνισε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει ήδη σημειώσει 45 γκολ σε 44 ματς, επίδοση που θυμίζει τη χρονιά του τρεμπλ (σ.σ. 2009): "Μακάρι να δούμε κάτι ανάλογο. Έχουμε τη θέληση να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και θα παλέψουμε για αυτό. Ίσως δεν αποτιμούσαμε σωστά τα όσα κατακτήσαμε. Ζούμε μια χρονιά που δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα και τώρα, όταν έρχονται επιτυχίες, τις ευχαριστιόμαστε περισσότερο γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι".

Κληθείς να σχολιάσει αν θυμάται όλα τα χατ τρικ της καριέρας του (σ.σ. πρόσφατα έσπασε το σχετικό ρεκόρ στην Ισπανία φτάνοντας τα 32), ο Λιονέλ Μέσι τόνισε: "Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όχι. Πρέπει να ξαναδώ τα γκολ ή κάποιος να μου αναφέρει κάτι γι' αυτά προκειμένου να τα θυμηθώ".

Όσον αφορά το πιο ξεχωριστό χατ τρικ η απάντηση ήταν εύκολη: "Αυτό με την Ρεάλ Μαδρίτης στο 3-3 του "Καμπ Νόου". Ήταν ιδιαίτερο για μένα εξαιτίας της σπουδαιότητας του αγώνα και επειδή ήταν το πρώτο στην καριέρα μου. Ακόμα κι αν στο τέλος δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, εκείνη τη στιγμή ήταν ήταν σημαντικό και επειδή ήταν απέναντι στην Ρεάλ".

Ο Μέσι, τα χατ τρικ και οι μπάλες του

Ερωτηθείς που βρίσκονται οι μπάλες των ρεκόρ, ο Λιονέλ Μέσι απάντησε: "Τις έχω αποθηκεύσει σε μια γυάλινη βιτρίνα με τα τρόπαια, αλλά σκοπεύω να κάνω κάτι καλύτερο".

Οι μπάλες αυτές έχουν υπογραφές συμπαικτών του και ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα εξηγεί το λόγο: "Υπογράφουν στη μπάλα διότι είναι μια αναγνώριση για όλη την ομάδα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει όσα έχω κάνει και ειδικά τα χατ τρικ, τα οποία και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτούς".

Αναφερόμενος στο γιο του είπε: "Έχει αλλάξει τα πάντα, ειδικά τη σκέψη. Πλέον, έχω αλλάξει και τον τρόπο που είμαι σε ένα ματς. Πριν, αν έκανα κάτι λάθος ή πήγαινε κάτι άσχημα δεν μιλούσα σε κανέναν για τρεις ή τέσσερις ημέρες, πήγαινα να τρελαθώ. Τώρα, έρχομαι σπίτι έπειτα από ένα ματς, βλέπω το γιο μου και μου περνάνε όλα. Στη ζωή υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από το ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK