Ο Μέσι τους μεγάλους του αντιπάλους σε τελικό δεν τους συγχωρεί

Τελικούς κόντρα στους Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμαρ και Κιλιάν Εμπαπέ έχει καταφέρει να κερδίσει ο Λιονέλ Μέσι κάτι που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την επιτυχία του.

Argentina's Lionel Messi comes onto the podium after the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Λιονέλ Μέσι πηγαίνει προς το βάθρο της απονομής AP

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο κατέρριψε ο Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με κάποια απ' αυτά να είναι γνωστά στο ευρύ κοινό ενώ άλλα να ανακαλύπτονται σταδιακά.

Ο Αργεντίνος σταρ πέρα από το γεγονός πως κατάφερε να γίνει ο ένατος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που κατακτά και Χρυσή Μπάλα και Champions League αλλά και Μουντιάλ, έχει σημειώσει και κάτι άλλο εξίσου εντυπωσιακό που δεν καταγράφεται σε νούμερα.

Έχει καταφέρει να κατακτήσει τρόπαια σε τελικούς κόντρα σε ομάδες που είχαν στο ρόστερ τους τρεις μεγάλους αντιπάλους του σ' όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, το 2009 κατέκτησε το Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του μεγάλου του αντιπάλου Κριστιάνο Ρονάλντο. Το 2021 σήκωσε το πρώτο Κόπα Αμέρικα της καριέρας του κόντρα στο συμπαίκτη και καλό του φίλο Νεϊμάρ ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 νίκησε ακόμα έναν τελικό κόντρα στον σταρ της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ.

Δείτε την ανάρτηση του ESPN για το κατόρθωμα του Μέσι

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022, Εμπαπέ: Μυθικό... σέρβις αλά Formula 1 στον Κιλιάν

Μουντιάλ 2022: Μήπως δεν έπρεπε να μετρήσει το τρίτο γκολ της Αργεντινής;

Μουντιάλ 2022, Μέσι vs. Εμπαπέ: Τα πυγμαχικά "trash talking" μετά από κάθε γκολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK