"Ο Μίχελ δεν είπε "bastards" είπε "bungler" (ατζαμής)"

Η απολογία - μέσω δικηγόρου - του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, για την αποβολή του στο τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο και η συγγνώμη.

"Ο Μίχελ δεν είπε "bastards" είπε "bungler" (ατζαμής)"

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο Λούμπος Μίχελ για την αποβολή του στο τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, μετά το γκολ του Δημήτρη Πέλκα.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε από τον Δημήτρη Στυλιαρά επειδή -όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα- αποκάλεσε τους διαιτητές "f.... bastards".

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο μονομελές πειθαρχικό όργανο, το μεσημέρι της Πέμπτης, μετέφερε την εκδοχή του Σλοβάκου για το περιστατικό και ο ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία μάλλον θα πρέπει να πάει για εξέταση στ' αυτιά του.

" Δεν είπε "bastards", είπε "bungler" (σ.σ. ατζαμής), αδαής, άσχετος. Ήταν παραπληροφορημένος για την αποβολή του Πέλκα. Του είπαν ότι τον απέβαλε επειδή σήκωσε την φανέλα. Και μάλιστα, πήγε μετά ο ίδιος ο Μίχελ και ζήτησε συγγνώμη όταν κατάλαβε ότι η αποβολή ήταν για την χειρονομία. Ήθελε να έρθει και εδώ για να ζητήσει συγγνώμη", τόνισε ο κ. Μπίρδας.

Η απόφαση θα εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα και ο Λούμπος Μίχελ κινδυνεύει με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από 15 ημέρες έως 5 μήνες.

Ο νομικός του "δικέφαλου" σχολίασε και την ποινή των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Πέλκα για την χειρονομία του μετά το γκολ που πέτυχε. " Δεν απευθύνθηκε στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, αλλού απευθύνθηκε…. Θα μπορούσατε να την χαρακτηρίσετε απρεπή συμπεριφορά και να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική" είπε ο κ. Μπίρδας.

" Είναι κατ' εξοχήν έργω εξύβριση..." του απάντησε ο κ. Καποδίστριας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK