Ο Μοντολίβο απάντησε και σε όσους ευχήθηκαν να πεθάνει!

Δύο ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Ρικάρντο Μοντολίβο έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα σε εκείνους που στάθηκαν δίπλα αλλά και όσους ευχήθηκαν ακόμα και το θάνατό του!

Ο Μοντολίβο απάντησε και σε όσους ευχήθηκαν να πεθάνει!

Ο Ρικάρντο Μοντολίβο δεν "μασάει τα λόγια" του και το έδειξε για μία ακόμα φορά καθώς δύο ημέρες αφότου τραυματίστηκε σοβαρά στο Ιταλία-Ισπανία χρησιμοποίησε το Facebook για να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα σε... φίλους και εχθρούς του.

"Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά όλα εκείνα τα άτομα που είχαν μία σκέψη για μένα... οπαδούς, συναδέλφους και απλούς εργαζόμενους. Ήταν όμορφο, σε μία τόσο δύσκολη στιγμή, να λάβω τόσα μηνύματα εκτίμησης και στοργής.

Ο Μοντολίβο απάντησε και σε όσους ευχήθηκαν να πεθάνει!

Και ένα χάδι σε όλους εκείνους που μου ευχήθηκαν το σπάσιμο της κνήμης και της περόνης, το σπάσιμο όλων των συνδέσμων και τον θάνατο... με την ευχή ότι η ζωή θα σας κάνει να αποκτήσετε περισσότερη μόρφωση και σεβασμό για το ανθρώπινο είδος", έγραψε στη σελίδα του ο Ιταλός διεθνής αμυντικός μέσος.

Την αποδοκιμασία του για συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του Μοντολίβο είχε εκφράσει με δηλώσεις του ο Τζανλουίτζι Μπουφόν την Κυριακή ενώ το άσχημο στην περίπτωση του 31χρονου Ιταλού άσου είναι πως η ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για όλη σχεδόν τη φετινή σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK