Ο Μουρίνιο εξετάζει επιλογές από το παρελθόν, θα είναι η πρώτη μεταγραφή του στην Τουρκία

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τα μεταγραφικά χτυπήματα με την Φενέρμπαχτσε και είναι πιθανό το πρώτο να εμπλέκει μία προηγούμενη ομάδα του.

Portuguese soccer coach Jose Mourinho takes photographs with supporters during his official presentation as Turkish's Fenerbahce new coach at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, June 2, 2024. Mourinho has signed a two-year contract with Fenerbahce. (AP Photo)
(AP Photo) AP

Ο Μουρίνιο επιθυμεί να ενισχύσει σημαντικά την Φενέρμπαχτσε μεταγραφικά προκειμένου να πετύχει τους προκαθορισμένους στόχους της και μάλιστα είναι πιθανό η πρώτη κίνηση του Πορτογάλου να εντοπίζεται στην Premier League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Special One φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ της Τότεναμ. Ο ίδιος θεωρεί πως ο Δανός αμυντικός μέσος είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα ούτως ώστε να αποκτήσει την απαραίτητη αμυντική συνοχή, αλλά και την εύκολη μετάβαση δημιουργικά από την άμυνα στην επίθεση.

Ο 28χρονος μέσος βέβαια διαθέτει συμβόλαιο με τα "Σπιρούνια" μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και φυσικά η πιθανότητες απόκτησής του θα εξαρτηθούν εν πολλοίς από τις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της εν λόγω υπόθεσης, οι βλέψεις του Μουρίνιο, αλλά και της ίδιας της Φενέρμπαχτσε, είναι πολύ υψηλές και αυτό αποτυπώνεται και στους μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου, επομένως αυτό το μεταγραφικό παράθυρο αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK